Witam
poszukuje transformatora TS40/4539. Rozmawiałem z producentem, który stwierdził, że nie posiada już go w swojej ofercie. Czy ktoś mógłby mi w tym temacie pomóc ?
pozdrowienia
Marek
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siętransformator
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Nie rozumiem w takim razie polityki tej firmy i stawiam na nią już krzyż. Żegnaj Zatro.
Transformator daje dwa napięcia bodaj po 220V AC, jedno 9V i jedno 6,3V. Prądów nie pamiętam.
Coś czuję 21777, że będziesz musiał skorzystać z innego zasilacza. Tu masz projekt mojego dobrego kolegi:
http://krzkomar.googlepages.com/zasilaczdoklistronu
Niestety, jest ona małomówny i małoopisowy
Transformator daje dwa napięcia bodaj po 220V AC, jedno 9V i jedno 6,3V. Prądów nie pamiętam.
Coś czuję 21777, że będziesz musiał skorzystać z innego zasilacza. Tu masz projekt mojego dobrego kolegi:
http://krzkomar.googlepages.com/zasilaczdoklistronu
Niestety, jest ona małomówny i małoopisowy
Witam
dziekuje za wszystkie uwagi. Na początek spróbuje zbudować ten zasilacz, co będzie trudne ponieważ nie widziałem opisu transformatorów.
pozdrowienia
Marek
[size=9:][ [b:]Dodano[/b:]: [i:]13-11-2006, 07:55[/i:] ][/size:]
Witam
mam jeszcze jedna prośbę. Czy ktoś mogłby przekazać moje zapytanie w kwestii wykonania transformatora o parametrach fabrycznego transformatora Zatry o oznaczeniach wymienionych wyżej kolegi Sova ? Próbowałem zrobić to lege artis, ale serwer odrzuca moje e-maile.
pozdrowienia
Marek
dziekuje za wszystkie uwagi. Na początek spróbuje zbudować ten zasilacz, co będzie trudne ponieważ nie widziałem opisu transformatorów.
pozdrowienia
Marek
[size=9:][ [b:]Dodano[/b:]: [i:]13-11-2006, 07:55[/i:] ][/size:]
Witam
mam jeszcze jedna prośbę. Czy ktoś mogłby przekazać moje zapytanie w kwestii wykonania transformatora o parametrach fabrycznego transformatora Zatry o oznaczeniach wymienionych wyżej kolegi Sova ? Próbowałem zrobić to lege artis, ale serwer odrzuca moje e-maile.
pozdrowienia
Marek