Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięzinio reader
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
ściągnolem zinio zainstalowalem sciagnolem e wydanie po otworzeniu jest tragedia jedna strona sie otworzy i na tym koniec komputer sie zamula dysk caly czas mieli ale zadnej nstrony nie chce przewijac po prostu tragedia zinio odinstalowalem i zainstalowalem ponownie i znow ten sam problem
Procek szybczy od mojego(mam athlona 1700+), ale o pamięci ram biednej nie pomyślałeś. Ty chcesz pracować wygodnie na xp przy 128mb pamięci ram? Teraz wszędzie pisze że 256 nie wystarczy! Wydaje mi sie że twój problem pochodzi od ramu. Zawsze worto dokupić ramu. Komp dużo przyśpieszy.procek to sempron 2300 128 ram na ddr
Wyzej taktowany nie znaczy szybszy (no moze szybsz, ale moze nie wydajniejszy).... i sluszna uwaga o ram... 128 to mikro niestety... 256 tez skromnie.... 512 znosnie... a mi 1G jakos starczaProcek szybczy od mojego(mam athlona 1700+), ale o pamięci ram biednej nie pomyślałeś. Ty chcesz pracować wygodnie na xp przy 128mb pamięci ram? Teraz wszędzie pisze że 256 nie wystarczy! Wydaje mi sie że twój problem pochodzi od ramu. Zawsze worto dokupić ramu. Komp dużo przyśpieszy.procek to sempron 2300 128 ram na ddr