Można skądś ściągnąć materiały zawarten na płycie CD-EP3/2006B dotyczące artykułu: "System automatyki inteligentnego budynku". Może wiecie skąd moge zdobyć te materiały, a może ktos z was posiada tą płytke i mógłby mi je wysłać. Tylko nie mówcie co bym sobie kupił EP z płytką bo te numery mam ale w wersji bez płyt i nie uśmiecha mi się znów wydawać pieniędzy kolejny raz na te same gazety;>
Porsze paoraujcie mnie nimi a przynjmniej samymi kodami źródłowymi dla projektu.
pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCD-EP3/2006B
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: CD-EP3/2006B
Podeślę na PW jak znajdę tą płytę wieczorem.Można skądś ściągnąć materiały zawarten na płycie CD-EP3/2006B dotyczące artykułu: "System automatyki inteligentnego budynku". Może wiecie skąd moge zdobyć te materiały, a może ktos z was posiada tą płytke i mógłby mi je wysłać. Tylko nie mówcie co bym sobie kupił EP z płytką bo te numery mam ale w wersji bez płyt i nie uśmiecha mi się znów wydawać pieniędzy kolejny raz na te same gazety;>
Porsze paoraujcie mnie nimi a przynjmniej samymi kodami źródłowymi dla projektu.
pozdrawiam