Siemanko wszystkim Kupiłem sobie nowy laser KSS-213a do wierzy hi-fi firmy LG. No i moim problemem jest zworka technologiczna bo pisało tak na opakowaniu:
UWAGA!!! Pamiętaj o zdjęciu zwory technologicznej - w przeciwnym wypadku laser będzie się przesuwał, ale nie rozpozna płyty i na wyświetlaczu znajdziesz napis NO DISCJak mam ją zdjąć POMÓŻCIE!!!
[ Dodano: 12-07-2006, 10:50 ]
Już sobie sam poradziłem> forum o elektronice a nikt nie wie gdzie jest zworka
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięZworka > Problem
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
To ja powiem tak...Już sobie sam poradziłem> n forum o elektronice a nikt nie wie gdzie jest zworka
Jeśli nie wiesz gdzie w zwykłym laserze CD jest zworka odbezp. to sorry... ale weź się za sklejanie modeli.
Taka mała kropelka cyny różniąca się zazwyczaj od innych, lub kawałek drucika do przecięcia - różne lasery, różne zworki.
Teraz sam widzisz, że pytasz o rzeczy banalne, które po czasie sam potrafisz rozwiązać bez żadnego problemu - tylko trzeba trochę od siebie dać...
Więc o co Ci chodzi?
Jesli nie odpowieda Ci takie forum o elektronice, to spoko... jest wiele innych na których będą ludzie odpowidali na wszystkie Twoje pytania.
Pozdr.