Witam, dla tych co jeszcze nie wiedzą:
http://gielda.onet.pl/0,1350655,wiadomosci.html
Jeśli tak będzie, to od razu likwiduje telefon...
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNeostrada bez abonamentu?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Tak, było o tym w Gazecie Wyborczej. Było tam napisane, że taka sprzedaż wiązana jest w ogóle nie legalna, więc nie wiem jakim cudem przez tylę czasu to przechodziło?! Ciekawe, czy TP zapłaci jakie kolwiek odszodowanie Państwu, nie mówiąc już o abonentach... .
Pozdr.
Nie Ty jedyny...Jeśli tak będzie, to od razu likwiduje telefon...
Pozdr.
Tylko mogę mieć problem, bo założyłem nową linie (nowy nr.) w TP i mam go od marca 2006, pewnie teraz będą mnie ciągać, że muszę mieć abonament conajmiej 12 m-cy.
Podobno rozdzielenie neostrady będzie skutkowało też zmieną jej ceny... czyli pewnie pójdzie w górę Pewnie i tak będzie taniej ale... zawsze coś muszą wykombinować.
Zresztą i tak to jest obłęd żeby za neo 640kb/s liczyc sobie 120zł na m-c.
Podobno rozdzielenie neostrady będzie skutkowało też zmieną jej ceny... czyli pewnie pójdzie w górę Pewnie i tak będzie taniej ale... zawsze coś muszą wykombinować.
Zresztą i tak to jest obłęd żeby za neo 640kb/s liczyc sobie 120zł na m-c.
ja tez mam neo 160 teraz 320 w tej samej cenie ale to i tak jest drogo bo jak gadam z rowiesnikami to oni placa po 30 pln a ja przeszlo 70 .Niemowiac o tym ze telefon tez do tanich uslug nie nalezy.To bylo by naprawde dobre rozwiazanie bo jeden wydatek mniej to mozliwosc pozowolenia sobie na cos bardziej przyjemnego niz rachunek za tel ( np.szybszy net )
Moze wydam sie Wam potworem , ale mnie ta zmiana wcale nie cieszy Neo zaczyna byc dla mnie konkurencja - zwlaszcza ta ostatnia promocja .
Fakt jednak jest faktem, ze zmiane taka wymusza ustawa z lipca 2004, a ze do tej pory uchodzilo to na sucho...
Co do odszkodowan, raczej bym na to nie liczyl, narazie to TP ma 30 dni na wyjasnienie sytuacji, i dostosowanie sie do przepisow.
Fakt jednak jest faktem, ze zmiane taka wymusza ustawa z lipca 2004, a ze do tej pory uchodzilo to na sucho...
Co do odszkodowan, raczej bym na to nie liczyl, narazie to TP ma 30 dni na wyjasnienie sytuacji, i dostosowanie sie do przepisow.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie: