Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Zworka > Problem

Morfeusz
-
-
Zworka > Problem

Postautor: Morfeusz » 11 lip 2006, o 15:13

Siemanko wszystkim :D Kupiłem sobie nowy laser KSS-213a do wierzy hi-fi firmy LG. No i moim problemem jest zworka technologiczna bo pisało tak na opakowaniu:
UWAGA!!! Pamiętaj o zdjęciu zwory technologicznej - w przeciwnym wypadku laser będzie się przesuwał, ale nie rozpozna płyty i na wyświetlaczu znajdziesz napis NO DISCJak mam ją zdjąć :? POMÓŻCIE!!! :uhoh:

[ Dodano: 12-07-2006, 10:50 ]
Już sobie sam poradziłem> :565: forum o elektronice a nikt nie wie gdzie jest zworka

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 12 lip 2006, o 11:31

tylko bez nerwów pamiętaj że jeśli dojdziesz do czegoś sam to więcej się nauczysz i będziesz miał większe doświadczenie
pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 12 lip 2006, o 12:33

Już sobie sam poradziłem> n forum o elektronice a nikt nie wie gdzie jest zworka
To ja powiem tak...

Jeśli nie wiesz gdzie w zwykłym laserze CD jest zworka odbezp. to sorry... ale weź się za sklejanie modeli.

Taka mała kropelka cyny różniąca się zazwyczaj od innych, lub kawałek drucika do przecięcia - różne lasery, różne zworki.

Teraz sam widzisz, że pytasz o rzeczy banalne, które po czasie sam potrafisz rozwiązać bez żadnego problemu - tylko trzeba trochę od siebie dać...

Więc o co Ci chodzi?

Jesli nie odpowieda Ci takie forum o elektronice, to spoko... jest wiele innych na których będą ludzie odpowidali na wszystkie Twoje pytania.

Pozdr.

Wróć do „Elektronika retro, lampy, audio”