Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się"Elektronika Praktyczna Plus - wszystko o ARM-ach"
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czy da sie to zamówić w AVT, bo jak na razie żadnej informacji nie widzę?
będzie będzie
gazeta powinna wyjść pod koniec tego tygodnia...
Szkoda tylko że o takie informacje trzeba błagać.
To jest przecież w interesie redakcji żeby informować czytelników kiedy coś idzie nie tak bo przecież w życiu różnie bywa.
Ale oni milczą jak grób jak leśne dziadki, bo wiedzą że zapaleńcy i tak kupią więc można ich zlać, niech sobie czekają.
Pozdrawiam.
To jest przecież w interesie redakcji żeby informować czytelników kiedy coś idzie nie tak bo przecież w życiu różnie bywa.
Ale oni milczą jak grób jak leśne dziadki, bo wiedzą że zapaleńcy i tak kupią więc można ich zlać, niech sobie czekają.
Pozdrawiam.
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
-
- -
- Kontaktowanie:
Ech... cos chyba jednak redakcja (czy kto tam jest odpowiedzialny w AVT za dystrybucje) mocno przysnela... ja sie nie moge od tygodnia doczekac reakcji na sms'a "PREN" (bo juz na reakcje na zamowienie ze strony calkiem nie licze).
No kurczaczek... ostatnimi dniami obsluba sprzedazy prasy traci caly respekt jaki zdobyla. (czy to prenumeraty czy tytulowego EP+)
No kurczaczek... ostatnimi dniami obsluba sprzedazy prasy traci caly respekt jaki zdobyla. (czy to prenumeraty czy tytulowego EP+)
A ja wam mówie że to są leśne dziadki i szkoda więcej na ten temat gadać.
Naczelny napisał to co napisał pare postów wyżej a gazetek jak nie było tak nie ma.
Sam sprawdzałem dziś w kiosku w którym są najwcześniej i w empiku w którym są zwykle kilka dni potem.
A na dodatek złego w zapowiedziach przyszłego numeru na www ciągle wisi stary numer EP a mamy już 7 lipca. Ręce opadają.
Pozdrowienia dla leśnych dziadków
Naczelny napisał to co napisał pare postów wyżej a gazetek jak nie było tak nie ma.
Sam sprawdzałem dziś w kiosku w którym są najwcześniej i w empiku w którym są zwykle kilka dni potem.
A na dodatek złego w zapowiedziach przyszłego numeru na www ciągle wisi stary numer EP a mamy już 7 lipca. Ręce opadają.
Pozdrowienia dla leśnych dziadków
W kioskach EP+ nie znajdziecie, cytuje:
"Elektronika Praktyczna Plus jest dostępna w salonach prasowych na terenie całej Polski, można ją także zamówić tu."
a jest to napisane tu:
http://www.ep.com.pl/?ep_plus.htm
Pzdr
PZb
"Elektronika Praktyczna Plus jest dostępna w salonach prasowych na terenie całej Polski, można ją także zamówić tu."
a jest to napisane tu:
http://www.ep.com.pl/?ep_plus.htm
Pzdr
PZb