Neonówka działa na napięcie przemienne, a do anodowego się przeważnie używa stałego
Ps. Niezły off-topic
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięJak zachować bezpieczeństwo (w dwóch aspektach)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Dlaczego off topic Futrzaku? Przecież cała ta lampeczka dotyczy właśnie bezpieczeństwa , nie chodzi w tym wypadku o estetykę...
Teraz będzie troszkę off topic'u - i znów muszę się powtórzyć:
Teraz będzie troszkę off topic'u - i znów muszę się powtórzyć:
Pozdr.Ej, a da się kupić gdzieś takie płytki "uniwersalne" z punktami lutowniczymi jak są widoczne w tym wzmaku? Chodzi mi o sklep internetowy, to kupiłbym odrazu inne elementy. A czy takie płytki mają jakąś swoją nazwę?
Raczej nie do kupienia, chyba nie ma takich uniwersalnych, po prostu gość zrobił to pod ten konkretny wzmacniacz.
Takie płytki trzeba samemu rzeźbić ręcznie - przynajmiej ja nie widziałem takich w sklepach.
[ Dodano: 02-07-2006, 11:25 ]
Takie płytki trzeba samemu rzeźbić ręcznie - przynajmiej ja nie widziałem takich w sklepach.
[ Dodano: 02-07-2006, 11:25 ]
Przeważnie?...Neonówka działa na napięcie przemienne, a do anodowego się przeważnie używa stałego
Ps. Niezły off-topic
przeglądnij katalog elfy( www.elfa.se/pl/ ), tam pewnie mają, może on cie naprowadzi na te złącza w jakimś polskim sklepie, no chyba że cena będzie do przyjęcia to możesz i tam kupić