Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Zaginala Joasia Surowiecka- Pomocy!!

Awatar użytkownika
_PREDATOR_
-
-
Kontaktowanie:
Zaginala Joasia Surowiecka- Pomocy!!

Postautor: _PREDATOR_ » 18 cze 2006, o 08:19

--------------------------------------------------------------------------------

To jest wypowiedz mojej znajomej. Moze akurat ktos bedzie mogl pomoc... moze ja widzial.
"Caly czas jestem na nogach, nasi ratownicy PCK szukaja Ja wszedzie, sprawdzaja kazdy slad itp... My zorganizowalismy zbiorke pieniedzy bo pieniadze sa potrzebne na Rutkowskiego. Organizacja praktycznie zadna bo 14.06 zalatwilismy wszystko a 15.06 od 6:0 rano juz kwestowalismy w sumie na 3 koscioly Goczalkowicki deptak zebralismy kwote przerastajaca nasze oczekiwania biorac pod uwage ze akcja nie byla naglosniona. Zreszta przeczytajcie dalej. Prosimy o pomoc. Jestesmy caly czas w kontakcie z siostra Joasi i jej rodzicami ona nas potrzebuja i Was rowniez.
Dziekuje Monika"
http://stronghold.ovh.org/inne/asia.html
Ostatnio zmieniony 18 cze 2006, o 11:55 przez _PREDATOR_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 18 cze 2006, o 11:16

może ktoś wyjaśnić o co tu chodzi?? podany link nie działa a w poście żadnych konkretnych informacji nie ma :(

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 18 cze 2006, o 11:17

Awatar użytkownika
_PREDATOR_
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: _PREDATOR_ » 18 cze 2006, o 11:51

Swietnie ,dziekuje najwazniejsze zeby jak najwiecej osob sie dowiedzialo.(nie wiem jakich)
Dopisuje numer konta na ktory mozna wplacac pieniadze.Jest ono w linku ale...no

Numer KONTA :
68 10 20 139 00000 61 02 00 50 15 44 BANK PKO BP
W tytule przelewu wpiszcie : Asia
Nazwa odbiorcy : Kazimierz Surowiecki
(wplacajcie w okienku aby pieniadze znalazly sie jak najszybciej na koncie)
Dla dla ludzi z okolic Kopalni i Pólnocy transport do banku pod numerem 609330950
Poszukalam troche w sieci
http://zaginela19letniajoanna.blog.onet.pl/ (baner ,plakat ,wszystkie informacje)
http://www.infopres.pl/artykul/f8e6ba71 ... 18deb.html

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 18 cze 2006, o 22:07

to przykre i smutne zarazem czytał może ktoś komentarze tam na stronie Interii?? ja przeczytałem jeden komentarz jestem nim zbulwersowany to chore żeby tak do sprawy zaginienia podchodzić pisząc w komentarzu: "nie ma tego złego..." to jest naprawde oburzjące :( :( :( tak nie moze być :no:

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”