Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBASCOM-AVR nie mogę go uruchomić... POMOCY!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
Mam problem...
Nie mogę uruchomić BASCOM-AVR na moim kompie. Sciągnołem różne wersje nawet najnowszą. Sformatowałem twardziela i zainstalowałem windowsa bez żadnych dodatkowych programów. I nic ciągle ten sam komunikat...
Podczas uruchamiania wyskakuje:
"Acces violation at adress 004E7617 in module 'bascavr.exe'. Read of adress 000005C."
I po ptakach....
Czy ktoś może miał podobny problem?
Z góry dziękuje za pomoc...
Nie mogę uruchomić BASCOM-AVR na moim kompie. Sciągnołem różne wersje nawet najnowszą. Sformatowałem twardziela i zainstalowałem windowsa bez żadnych dodatkowych programów. I nic ciągle ten sam komunikat...
Podczas uruchamiania wyskakuje:
"Acces violation at adress 004E7617 in module 'bascavr.exe'. Read of adress 000005C."
I po ptakach....
Czy ktoś może miał podobny problem?
Z góry dziękuje za pomoc...
Tak już zrobiłem... Myślałem, że to wina bałaganu w systemie. Więc sformatowąłem twardziela i zainstalowałem gołego windowsa... Zainstalowałem wersje DEMO, najpierw najnowszą później troche starszą. To nie dało. Sciągnołem więc pirata i zobaczyłem ten sam komunikat....
Mam Windows Profesional x64 Edition, Intel Dual Core 3Ghz, 1Gb RAM, GF7800GTX...
Programy takie jak Autotrax, Wilem, Protel 98SE pracują bez najmniejszego problemu. Żadnych błędów. A ten BASCOM to się wściekł...
Mam Windows Profesional x64 Edition, Intel Dual Core 3Ghz, 1Gb RAM, GF7800GTX...
Programy takie jak Autotrax, Wilem, Protel 98SE pracują bez najmniejszego problemu. Żadnych błędów. A ten BASCOM to się wściekł...
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie: