Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięUsuniety
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, Moderatorzy
Witam.
No, sampel brzmi bardzo przyjemnie na jakiej to gitarze zagrałeś?
Czy przez to zdanie: "Niestety schematow nie moge udostepnic( wdrazanie do produkcji)" mam rozumieć, że efekt będzie do kupienia?
Jesli tak, to jaka będzie przybliżona cena tego cudeńka?
P.S. A czy schematu nie dostałbym na e-mail. Oczywiście z nikim się nim nie podzielę...
No, sampel brzmi bardzo przyjemnie na jakiej to gitarze zagrałeś?
Czy przez to zdanie: "Niestety schematow nie moge udostepnic( wdrazanie do produkcji)" mam rozumieć, że efekt będzie do kupienia?
Jesli tak, to jaka będzie przybliżona cena tego cudeńka?
P.S. A czy schematu nie dostałbym na e-mail. Oczywiście z nikim się nim nie podzielę...
Obudowy super! typowe "kostki"
Mi osobiście najbardziej podoba się wersja "black" i "silver", a ten jaskrawy "orange" to pasowałby do jakiegoś "grungowego" przesteru.
Regulatory i switch + logo i będzie naprawdę dobrze się to prezentowało.
W każdym razie gratuluję pomysłu.
Pewnie nie będzie mnie stać na kupno takiej kostki, bo zawsze patrzę na to wszystko pod względem elektronicznym, że przecież sam mogę sobie to poskładać i będzie brzmiało identycznie jak fabryka
Mi osobiście najbardziej podoba się wersja "black" i "silver", a ten jaskrawy "orange" to pasowałby do jakiegoś "grungowego" przesteru.
Regulatory i switch + logo i będzie naprawdę dobrze się to prezentowało.
W każdym razie gratuluję pomysłu.
Pewnie nie będzie mnie stać na kupno takiej kostki, bo zawsze patrzę na to wszystko pod względem elektronicznym, że przecież sam mogę sobie to poskładać i będzie brzmiało identycznie jak fabryka
Efekt wygląda ciekawie, zwłaszcza czarna obudowa mnie się podoba (gdzie takie można dostać, zamówić?). Co do próbki, to nie dokońca mnie przekonała - nie ma tego blues'owego ciepełka i czuć tranzystor. Acha, no i oczywiście brakuje pogłosu, ale to miała być próbka efektu, więc w sumie to i dobrze
Pozdr.
Pozdr.
Witam, trochę czasu minęło ale chciałem jeszcze wypowiedzieć się na temat tych próbek.
Bardziej podoba mi się Blue, jest takie bardziej przybrudzony i takie barwy mi się podobają - jasne, że kwestia gustu.
Bardzo fajnie to brzmi, mam nadzieję, że jak już zrobicie wszystko do końca to będzie można w przystepnej cenie kupić blue a jeszcze lepiej płytkę i schemat
W koncu elektronika nie jest mi obca i każdy elektronik i tak jak ja "elektronik" będzie mógł sobie poskładać to pewnie o wiele taniej niż gotowiec.
Pozdr.
Bardziej podoba mi się Blue, jest takie bardziej przybrudzony i takie barwy mi się podobają - jasne, że kwestia gustu.
Bardzo fajnie to brzmi, mam nadzieję, że jak już zrobicie wszystko do końca to będzie można w przystepnej cenie kupić blue a jeszcze lepiej płytkę i schemat
W koncu elektronika nie jest mi obca i każdy elektronik i tak jak ja "elektronik" będzie mógł sobie poskładać to pewnie o wiele taniej niż gotowiec.
Pozdr.
Witam, no przestery Swietne! Ja tez chce zbudowac efekt ale tradycyjny z lat 60' FUZZ bo inspiruje sie Hendrixem i tylko taki efekt mnie interesuje a ich mało na rynku wiec sam go buduje tylko zastanawiam sie czy bedzie taki efekt dobrze brzmiał bo jednak jak zrobi to firma to firma a samoróbka? co myślicie? A co do "End" to tak jak mówisz ze Zooma 505 nic ciekawego nie wyciągniesz... Ja zawsze byłem przeciwko multi efektom!!! lepeij kupić osobno a porządnie bo multi efekt to wpakowane parenaście efektów ale jakość? lepiej nei gadać. A ja właśnei przymieżam sie na Fuzza tylko muszę znaleść jakiś schemacik tradycyjnego fuzza bo te nowoczesne to drugi overdrive jednym, słowem szajs.
Pozdro!
Pozdro!