Na pewno wokół mojego projekciku zrobi się hałas
I pewno nie tylko wokół mojego
I niech przegra najgorszy
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięLista osób które już zgłosiły się do konkursu!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
No własnie kolego Ivanek_89
Tak chciałem napisać, że w sumie wszytsko już jest gotowe i czekam tylko na jeden projekt.
Być może będzie małe opóźnienie, dzień dwa... myślę, że nikt nie ma nic przeciwko.
Chciałbym aby wszystkie projekty były opublikowane równocześnie.
Jest 6 bardzo fajnych projektów
Tak się zastanawiam na który oddać głos hehe.
Dodam jeszcze:
Każdy projekt będzie miał oddzielny temat, który będzie przyklejony w dziale DIY i w tym temacie będzie można podyskutować itp.na temat danego projektu.
Do głosowania pojawi się temat jako ważne ogłoszenie w którym będzie sonda z nazwą użytkownika i tematem projektu.
Głos będzie można oddać tylko jeden raz na jeden projekt.
Myślę, że już wszytsko jasne.
Mam nadzieję, że zrobi się ciekawie
Tak chciałem napisać, że w sumie wszytsko już jest gotowe i czekam tylko na jeden projekt.
Być może będzie małe opóźnienie, dzień dwa... myślę, że nikt nie ma nic przeciwko.
Chciałbym aby wszystkie projekty były opublikowane równocześnie.
Jest 6 bardzo fajnych projektów
Tak się zastanawiam na który oddać głos hehe.
Dodam jeszcze:
Każdy projekt będzie miał oddzielny temat, który będzie przyklejony w dziale DIY i w tym temacie będzie można podyskutować itp.na temat danego projektu.
Do głosowania pojawi się temat jako ważne ogłoszenie w którym będzie sonda z nazwą użytkownika i tematem projektu.
Głos będzie można oddać tylko jeden raz na jeden projekt.
Myślę, że już wszytsko jasne.
Mam nadzieję, że zrobi się ciekawie
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie: