Patrzac na liste uczestnikow konkursu nie wiem czy powielanie takiego pomyslu na forum jest trafne.
Jak widać chyba trochę jednak nie trafiłem z tym konkursem...
Myślałem, że ludzie wykorzystają taką okazję aby coś zaprezentować od siebie, że wykorzystają okazję alby zarobić trochę grosza, bo w końcu redakcja płąci jak za normalny projekt czytelnika... myślałem, że będzie tutaj gorąca zabawa...
Trochę jednak się rozczarowałem powiem szczerze, ale z drugiej strony cieszę się, że jest jeszcze kilku ludzi którzy mają ochotę bawić się w ten sposób.
Przyznam szczerze, że jest to mój ostatni pomysł związany z forum EP, niech będzie jak jest...
Ostatnio zastanawiam się też nad rezygnacją z przydzielonej mi rangi na forum, ale to już mało istotne.
Oczywiscie zycze wszystkim super projektow i ich realizacji
Ja oczywiście też
.
Ale jednoczesnie uwazam, ze mozna pokusic sie o bardziej wyrafinowany i orginalny pomysl niz kolejne realizacjie kitow.
Coś chyba jednak źle zrozumiałeś... z tego nie powstanie żaden kit AVT ani nic podobnego, przynajmiej z tego co ja wiem.
Po prostu będzie to "Najlepszy projekt DIY na FEP".
Redakcja nie jest pomysłodawcą, redakcja pomogła mi w realizacji MOJEGO konkursu.
Swoja drogą... jeśli masz tak oryginalny pomysł to proszę przedstaw go nam tutaj na forum - będę niezmiernie wdzięczny.
Moze sie warto zastanowic nad projektem bardziej otwartym. Cos na wzor roznych programow tego typu. Mysle, ze na forum jest wiele doswiadczonych osob ktore chetnie hobbistycznie moglyby w nim uczestniczyc.
Pozdrawiam
Stan
Jak wyżej, zaproponuj coś jeśli w ogóle masz coś na myśli i do powiedzenia.
[ Dodano: 19-05-2006, 13:16 ]
Bez urazy
Slowo 'kit' uzylem w sensie elektronicznym. Mysle, ze takie konkursy nie wiele wnosza nowego /no chyba znowu jakas gafa z mojej strony
/. Czesto tak jest, ze wiekszosc projektow to proste kopie ukladow ktore sa wytwarzane masowo. Z reszta nie wiem jak to precyzyjnie wyrazic. Moze nie mam dzis swojego dnia i nie potrzebnie sie wychylilem.
Poprostu, chcialbym zaproponowac na przyszlosc inna zabawe dla wszystkich. Jezeli uwazacie ze pomysl jest chybiony i.... - to chowam glowe w piasek.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w konkursie
Stan
Jesli jak piszesz "Moze nie mam dzis swojego dnia i nie potrzebnie sie wychylilem." to po co piszesz? Napisz jutro... jutro może będziesz miał ten dzień.
Widać masz jednak jakiś pomysł, proszę o szczegóły