Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięLista osób które już zgłosiły się do konkursu!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
1. Tasza
2. Ivanek_89
3. Futrzaczek2
4. Anugal
5. Czarutek
6. Adam Ruta
7. Kapsel85
P.S. Mam nadzieję, że ta lista szybko się wydłuży.
2. Ivanek_89
3. Futrzaczek2
4. Anugal
5. Czarutek
6. Adam Ruta
7. Kapsel85
P.S. Mam nadzieję, że ta lista szybko się wydłuży.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, o 10:50 przez end, łącznie zmieniany 3 razy.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Fakt, za dużo to nas nie ma...no i...to wszystko ?
Normalnie las rąk
Mam nadzieję, że jeszcze do jutra do północy dojdą ze dwie osoby,
albo przynajmniej jedna... tak do symbolicznej siódemki... jaskółek...
Nie wiem na ile ludków Endzik przygotował miejsc do konkursu ale chyba nie.Mam nadzieję, że konkurs nie zostanie zamknięty
W końcu 7 to nie taka malutka grupa osób...
to i tak wg. mnie bomba ilość, jeśli patrzeć na zaangażowanie ludzi na stronach EdW...
Eh. Przemilczę to...
Endzie??
Jaki dalszy plan?
pzdr.
D.
No coś słabo słabo...
Szczerze pisząc to troszkę sie chyba przeliczyłem, ale cieszę się, że w ogóle sa takie osoby jak wy, dzięki wam ten konkurs się odbędzie.
Dzisiaj lista się zamyka i czekamy na wykonanie projektów.
Jeśli nie macie nic przeciwko, mogę w między czasie jeszcze przyjąć kogoś, jeśli się zgłosi.
Szczerze pisząc to troszkę sie chyba przeliczyłem, ale cieszę się, że w ogóle sa takie osoby jak wy, dzięki wam ten konkurs się odbędzie.
Dzisiaj lista się zamyka i czekamy na wykonanie projektów.
Jeśli nie macie nic przeciwko, mogę w między czasie jeszcze przyjąć kogoś, jeśli się zgłosi.
Endi?
jeżeli można jedno wtrącenie - ankieta i głosowanie to jedna sprawa,
ale może dla każdego zgłoszonego projektu napisałbyś osobny post...
fajnie byłoby o tych projektach (a jest ich już kilka) jakoś porozmawiać,
wymienić się uwagami, co nie? a jeżeli to wyląduje w jednym poście/ogłoszeniu to się
natychmiast tam zrobi klasyczny groch z kapustą...
no tyle tutaj....
aha, masz PW...aż się boję
tasza
jeżeli można jedno wtrącenie - ankieta i głosowanie to jedna sprawa,
ale może dla każdego zgłoszonego projektu napisałbyś osobny post...
fajnie byłoby o tych projektach (a jest ich już kilka) jakoś porozmawiać,
wymienić się uwagami, co nie? a jeżeli to wyląduje w jednym poście/ogłoszeniu to się
natychmiast tam zrobi klasyczny groch z kapustą...
no tyle tutaj....
aha, masz PW...aż się boję
tasza
To prawda, zrobimy jak piszesz.
Do każdego projektu będzie osobny temat, a w nim będzie można podyskutować o tym i o tamtym.
Edit:
Myślałem, że jednak warto coś zrobić dla ludzi...
Nie wiem, czy ja coś źle zrobiłem? Czy źle zaplanowałem ten konkurs? Powiedzcie mi...
Naprawdę jest tylko garstka ludzi którym "coś" się chce?
Nie wiem... myślałem, że dla niektorych osób ukazanie się projektu w EP to coś fajnego, tym bardziej, że redakcja płaci jak za normalny projekt... czyli 250zł (brutto) za jedną stronę w EP.
Gdybym to nie ja organizował ten "konkurs", to zapewne wziąłbym udział, bo pomysłów jest wiele i wcale nie musi być to "kozak" na pierwszą stronę...
W każdym razie dziękuje tym ludziom, którzy wzięli jednak udział w konkursie i ciesze się, ze jednak się odbędzie.
Pozdr. End
Do każdego projektu będzie osobny temat, a w nim będzie można podyskutować o tym i o tamtym.
Edit:
Myślałem, że jednak warto coś zrobić dla ludzi...
Nie wiem, czy ja coś źle zrobiłem? Czy źle zaplanowałem ten konkurs? Powiedzcie mi...
Naprawdę jest tylko garstka ludzi którym "coś" się chce?
Nie wiem... myślałem, że dla niektorych osób ukazanie się projektu w EP to coś fajnego, tym bardziej, że redakcja płaci jak za normalny projekt... czyli 250zł (brutto) za jedną stronę w EP.
Gdybym to nie ja organizował ten "konkurs", to zapewne wziąłbym udział, bo pomysłów jest wiele i wcale nie musi być to "kozak" na pierwszą stronę...
W każdym razie dziękuje tym ludziom, którzy wzięli jednak udział w konkursie i ciesze się, ze jednak się odbędzie.
Pozdr. End
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
End, ja powiem Ci szczerze, że nawet nie liczę na pierwszą nagrodę. Po prostu chcę sprawdzić, co umiem i potrafię - właśnie dlatego bardzo ważna będzie dla mnie opinia innych
Ps. Dobrze, że robisz co na forum. Jest mi niezmiernie przyjemnie z tegoż powodu . A nowe rangi - super!
Konkurs jak najbardziej dobrze zorganizowany. Nie martw się i głowa do góryNie wiem, czy ja coś źle zrobiłem? Czy źle zaplanowałem ten konkurs? Powiedzcie mi...
Reszta ma pracę i inne obowiązki. Do tego trzeba sporo czasu i wiedzy, niestety . A ona kosztuje, więc taki doświadczony elektronik nie będzie się bawił w konkursy.Naprawdę jest tylko garstka ludzi którym "coś" się chce?
O niczym innym nie mogę śnić. Wyobrażam sobie: projekty Czytelników - w tym miesiącu projekt Michała K.Nie wiem... myślałem, że dla niektorych osób ukazanie się projektu w EP to coś fajnego, tym bardziej, że redakcja płaci jak za normalny projekt... czyli 250zł (brutto) za jedną stronę w EP.
Ufff... Kamień spadł mi z lutownicy...W każdym razie dziękuje tym ludziom, którzy wzięli jednak udział w konkursie i ciesze się, ze jednak się odbędzie.
Ps. Dobrze, że robisz co na forum. Jest mi niezmiernie przyjemnie z tegoż powodu . A nowe rangi - super!
Ech!!! młodość, młodość - (czytaj: trochę pokory Młody Człowieku) zastanów się zanim coś napiszesz.Reszta ma pracę i inne obowiązki. Do tego trzeba sporo czasu i wiedzy, niestety . A ona kosztuje, więc taki doświadczony elektronik nie będzie się bawił w konkursy.
Idąc tokiem Twojego myślenia, to po co przeglądać Forum EP.
Adam.
Racja Panie Adamie racja...
Elektronika to nie tylko praca, ale też hobby. Co to za elektronik co nie poskłada nic dla wlasnej przyjemności?...Reszta ma pracę i inne obowiązki. Do tego trzeba sporo czasu i wiedzy, niestety Sad . A ona kosztuje, więc taki doświadczony elektronik nie będzie się bawił w konkursy.
Patrzac na liste uczestnikow konkursu nie wiem czy powielanie takiego pomyslu na forum jest trafne. Oczywiscie zycze wszystkim super projektow i ich realizacji. Ale jednoczesnie uwazam, ze mozna pokusic sie o bardziej wyrafinowany i orginalny pomysl niz kolejne realizacjie kitow. Moze sie warto zastanowic nad projektem bardziej otwartym. Cos na wzor roznych programow tego typu. Mysle, ze na forum jest wiele doswiadczonych osob ktore chetnie hobbistycznie moglyby w nim uczestniczyc.
Pozdrawiam
Stan
Pozdrawiam
Stan
Powiem szczerze, powyższe nie bardzo rozumiem...Patrzac na liste uczestnikow konkursu nie wiem czy powielanie takiego
pomyslu na forum jest trafne. Oczywiscie zycze wszystkim super projektow i ich realizacji.
Ale jednoczesnie uwazam, ze mozna pokusic sie o bardziej wyrafinowany i orginalny
pomysl niz kolejne realizacjie kitow.
Skąd myśl o "kolejnych realizacjach kitow"? Szczególnie w połączeniu z listą zgłoszonych osób?
Czy możesz rozwinąć wątek?
tasza
No właśnie, chciałem prosić o to samo o co poprosiła Tasza.Powiem szczerze, powyższe nie bardzo rozumiem...
Skąd myśl o "kolejnych realizacjach kitow"? Szczególnie w połączeniu z listą zgłoszonych osób? Czy możesz rozwinąć wątek.
Kompletnie nie rozumiem Twojego rozumowania Stan24.
Pozdrawiam,
Adam.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Bez urazy Slowo 'kit' uzylem w sensie elektronicznym. Mysle, ze takie konkursy nie wiele wnosza nowego /no chyba znowu jakas gafa z mojej strony /. Czesto tak jest, ze wiekszosc projektow to proste kopie ukladow ktore sa wytwarzane masowo. Z reszta nie wiem jak to precyzyjnie wyrazic. Moze nie mam dzis swojego dnia i nie potrzebnie sie wychylilem.
Poprostu, chcialbym zaproponowac na przyszlosc inna zabawe dla wszystkich. Jezeli uwazacie ze pomysl jest chybiony i.... - to chowam glowe w piasek.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w konkursie
Stan
Poprostu, chcialbym zaproponowac na przyszlosc inna zabawe dla wszystkich. Jezeli uwazacie ze pomysl jest chybiony i.... - to chowam glowe w piasek.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w konkursie
Stan