No właśnie, dostałem go do naprawy, nie ma na nim oznaczonego modelu z tąd nie podałem w poście.
Zleceniodawca twierdzi, że nie 'chodzi', przeryłem wszystko i nic nie znalazłem, moje pytanie brzmi:
- model/ typ
- schemat
- co w nim siada?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięOgrzewacz wody
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- _PREDATOR_
- -
- Kontaktowanie:
- _PREDATOR_
- -
- Kontaktowanie:
Witam
No wiesz, grzałka
Układ pobiera 20A, sprawdzona, podłączyłem żarówkę, bo bym domek póścił z dymkiem (20A).
Ciekawy jest tu sposób załączania, poprzez kontraktron, znalazłem jedną przerwę z zasilaniu elektroniki, pod mostkiem/ druk, ktoś mocno w tym kopał, kurna nie wiesz, że najprostsze usterki są najtrudniejsze do usunięcia ?
Zleceniodawca sprawdzi to, o efektach nie omieszkam poinformować.
Koledzy powiedzieli, że takiego 'badziwia' jeszcze nie widzieli, może też dowiem się co to za model?
Servisant - FBI czy co?
Serdeczne pozdrówka ...
No wiesz, grzałka
Układ pobiera 20A, sprawdzona, podłączyłem żarówkę, bo bym domek póścił z dymkiem (20A).
Ciekawy jest tu sposób załączania, poprzez kontraktron, znalazłem jedną przerwę z zasilaniu elektroniki, pod mostkiem/ druk, ktoś mocno w tym kopał, kurna nie wiesz, że najprostsze usterki są najtrudniejsze do usunięcia ?
Zleceniodawca sprawdzi to, o efektach nie omieszkam poinformować.
Koledzy powiedzieli, że takiego 'badziwia' jeszcze nie widzieli, może też dowiem się co to za model?
Servisant - FBI czy co?
Serdeczne pozdrówka ...