Witam wszystkich kupiłem od kumpla wzmacniacz firmy Magnat Classic 160 4x40 Wat/4 Ohm wszystko by było dobrze lecz niewiem jak go podłączyc do kompa jakie zasilanie i w ogóle gdzie głosniki ?? pomóżcie czekam gg-8313693 pozdro.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Nie, od drukarki nie... ile on tam ma wydajnosci pradowej? 1A? 2A?Dzięki musze popróbować kumpel jest elektrykiem także nie będzie problemu a z którgo kabla pociągnąć mase ? z głównego co do płyty głównej idze czy moze z molex szczerze to nie widze zielonego kablapodłączyłem jakis od drukarki zasilacz który odpowiada 12V a dioda nawet nie migła
:/
Tzn. normalnie da się włączyć? Włącznikiem i wiatrak kręci? Jeśli tak, to jest to AT.Hmmm podejrzewam że to jest jednak ten stary zasilacz AT a nie ATXbo to jest od jakiegos rupa
a wiec nie ma zielonego kabla w takim bądz razie jak to podłączyć ??
Pana? chłopie ale mnie rozbroiłeśA jeszcze jedno pytanko do pana End w ogóle mozna podłączyć wzmacniacz z samochodu do domu ? jest to możliwe bo już słyszałem wiele wątków i nie bardzo mi sie chce wierzyć ze to odpali pozdrawiam i proszę o odpis
No to problem włączania samego zasilacza mamy z głowyNo własnie tu jest problem bo ja musialem zwierac kable by go uruchomica to mi robił kumpel takze nie wiem jak to było. ale poprostu kable są zaizolowane i tylko wkładam kabel do zasilania i wiatrak kręci
ale teraz które i ską kable pociągnąć
Może być z molexa, normalnie wpinasz się tam w czarny i w żółty.Nom są te wyjścia co można np CD-ROM podpiąć ale tam idą 4 kable 2 czarne czerwony,żółty to który i gdzie ? w ogóle z molexa to ciągnąć ?
Nie!Czyli z molexa żółty i zielony podłączyć do wzmacniacza i dopiero zasilacz do sieci gdyby wtedy odpalił to tylko kable od głosników do wzmaka i jazda !!!!! kur....będziemy w kontakcie bo jeszcze kumpel (elektryk nie dotarł) a nie ma za co przepraszac pomyłki sie zdażają.Pozdro i thenx
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości