Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięRangi
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami w związku z obecnością rang specjalnych. bez nich forum byłoby czarno białe. Tu użytkownik, tam moderator... Osobiście myślę, że dzięki rangom jest przyjemniej. Nie ma jednostajności. Jeśli komuś się to nie podoba, to niech nie patrzy w lewą stronę monitora
No dla mnie też różowy to coś nie pasuje...różowy jest cukierkowo-pretensjonalny i wygląda zbyt teatralnie...... a myślałem , że ranga będzie różowa
a poza tym w różowym mi nie bardzo...
tasza
zaczynam się niepokoić.......w tym specjalnie zrobiona dla Taszy.
Jestem w trakcie robienia tych rang...
Zrobię inny kolorek, zobaczymy...
Zaczynasz sie niepokoić? Nie ma obaw, nowe rangi powinnają się spodobac wszytskim
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Witam, tak więc nowe rangi wyglądają nastepująco i nazywają się "Progress 2.0" autorem jest Rusek z forum php by Przemo.
Ja tylko trochę zmodyfikowałem to pod kolor naszego forum i zrobiłem rangi specjalne z autorem.
I jak wam się podobają?
0 - 100 postów
100 - 200 postów
200 - 350 postów
350 - 550 postów
550 - 750 postów
750 - 950 postów
950 - 1200 postów
1200 - 1500 postów
1500 - 2000 postów
2000 - 3000 postów
5000 postów
ranga specjalna
ranga specjalna
ranga specjalna
ranga specjalna
ranga specjalna - za "stały bywalec".
wiadomo, dla Taszy (pasuje kolorek?)
Ja tylko trochę zmodyfikowałem to pod kolor naszego forum i zrobiłem rangi specjalne z autorem.
I jak wam się podobają?
0 - 100 postów
100 - 200 postów
200 - 350 postów
350 - 550 postów
550 - 750 postów
750 - 950 postów
950 - 1200 postów
1200 - 1500 postów
1500 - 2000 postów
2000 - 3000 postów
5000 postów
ranga specjalna
ranga specjalna
ranga specjalna
ranga specjalna
ranga specjalna - za "stały bywalec".
wiadomo, dla Taszy (pasuje kolorek?)
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2006, o 10:26 przez end, łącznie zmieniany 2 razy.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Friend to ranga specjalna i zostanie przyznana tym którym to się nalezy - jeszcze pomyślę nad tym co i jak...A ranga Friend dla kogo?
Zamiast SB?
Propo nowego wyglądu rang - jak chcesz, dla mnie obecne są lepsze
Myślę, że te rangi są lepsze, bo pokazują raczej aktywność.
A co Ci się w nich nie podoba?
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
1. Przywykłem do starychFriend to ranga specjalna i zostanie przyznana tym którym to się nalezy.A ranga Friend dla kogo?
Zamiast SB?
Propo nowego wyglądu rang - jak chcesz, dla mnie obecne są lepsze
Myślę, że te rangi są lepsze, bo pokazują raczej aktywność.
A co Ci się w nich nie podoba?
2. Stare są dla mnie czytelniejsze
3. Nie są takie smutne
I tak zrobisz co uważasz za lepsze
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Troche mnie bylo a tu takie wielkie zmiany moje pytanie na temat rang nie bylo krytyka samych rang tylko kilku ktore byly takie sobie (wedlug mojej skromnej opini) sam pomysl z staly bywalec lub spec od wzmacniaczy byly super sama forma okraglosci tez mi sie podobala a teraz sa takie kaciate jeszcze na dodatek z numerami zupelnie jak by cieleta ponumerowane w oborze End wiem co sie stalo z Twoim licznikiem i dlaczego wzioles wszystko do siebie dobrze ze sa zmiany na forum i cos sie dzieje ale jesli komus sie cos nie spodoba to nie trzeba od razu robic tragedi (glowa do gory) wszystkich nas laczy pasja elektroniki i nie powinnismy sie wzajemnie atakowac tylko wspolnie rozkoszowac sie poznawaniem nowej o niej wiedzy
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Popsuł się. Trzeba operowaćEnd wiem co sie stalo z Twoim licznikiem
Właśnie...sama forma okraglosci tez mi sie podobala
Owszem, owszem, lepsze moim zdaniemsam pomysl z staly bywalec lub spec od wzmacniaczy byly super
Można było jeszcze dorobić "Lampolog" , "Audioexpert" ...
Teraz jest smętnie ...
Brawo!wszystkich nas laczy pasja elektroniki i nie powinnismy sie wzajemnie atakowac tylko wspolnie rozkoszowac sie poznawaniem nowej o niej wiedzy
Ja wyłącznie subtelnie sygnalizujęale jesli komus sie cos nie spodoba to nie trzeba od razu robic tragedi (glowa do gory)
I żeby nie było całkiem off-topicowo:
Może Endzik zrobi ankietkę?
To tylko ja... i moje zdanie...
Fajnie, że się coś zmienia na forum. Jest bardziej milej i sympatyczniej niż na niektórych sztywnych forach i tak 3mać.
Jest tylko kwestia co się komu podoba i jakie ma gusta.
Kłopot w tym, że jeden lubi kwadrat a drugi trójkąt, trzeci woli sześciokąt... a ja to wogóle geometri nie trawię...
Pies jest pogrzebany w takim miejscu, że na te kilkadziesiąt osób, choćbyś nie wiem jak się Endzie starał, znajdziej się jeden rodzynek, któremu coś się nie będzie zgadzać i będzie płakał, że on chce inaczej.
Fatycznie nowe rangi są o niebo lepsze od poprzednich, ale... to słynne ale...
ciągle możesz szukać lepszych rozwiązań.
"Im dłużej się myśli, tym lepsze rozwiązania można wymyślić" (czy jakoś tak )
ale myślenie w nieskończoność nie ma sensu...
A może by tak, skoro różnym ludkom coś nie gra z nowymi rangami, to możemy mały konkursik pod tytułem:
Zaprojektu rodzaje, typ oraz wygląd rang na forum EP.
Taka mała fajna zabawa a nagrodą będzie użycie zwycięskich rang na stronach forum i respekt dla autora.
Można by zrobić to w formie galerii a następnie głosowania porpzez użytkowników.
Mnie sie podoba .
I co wy na to?
Pozdrawiam
Ivanek
Fajnie, że się coś zmienia na forum. Jest bardziej milej i sympatyczniej niż na niektórych sztywnych forach i tak 3mać.
Jest tylko kwestia co się komu podoba i jakie ma gusta.
Kłopot w tym, że jeden lubi kwadrat a drugi trójkąt, trzeci woli sześciokąt... a ja to wogóle geometri nie trawię...
Pies jest pogrzebany w takim miejscu, że na te kilkadziesiąt osób, choćbyś nie wiem jak się Endzie starał, znajdziej się jeden rodzynek, któremu coś się nie będzie zgadzać i będzie płakał, że on chce inaczej.
Fatycznie nowe rangi są o niebo lepsze od poprzednich, ale... to słynne ale...
ciągle możesz szukać lepszych rozwiązań.
"Im dłużej się myśli, tym lepsze rozwiązania można wymyślić" (czy jakoś tak )
ale myślenie w nieskończoność nie ma sensu...
A może by tak, skoro różnym ludkom coś nie gra z nowymi rangami, to możemy mały konkursik pod tytułem:
Zaprojektu rodzaje, typ oraz wygląd rang na forum EP.
Taka mała fajna zabawa a nagrodą będzie użycie zwycięskich rang na stronach forum i respekt dla autora.
Można by zrobić to w formie galerii a następnie głosowania porpzez użytkowników.
Mnie sie podoba .
I co wy na to?
Pozdrawiam
Ivanek
-
- -
- Kontaktowanie:
Ale Ty malkontent jestes, normalnie.... Jak Ci smutno, to proponuje seteczke..... uuups, do 18. nie sprzedaja (przynajmniej nie powinni) . Ew. na poprawienie humoru mozna poprzebywac sobie z jakas fajna kolezanka, hehe . Napewno pomoze!1. Przywykłem do starych
2. Stare są dla mnie czytelniejsze
3. Nie są takie smutne
I tak zrobisz co uważasz za lepsze
Słuchajcie... dzięki za wypowiedzi i ciesze się, że nowe rangi się podobają i nie podobają
Na razie zostaną takie jakie są i myślę, że nikt nie ma nic przeciwko.
ACeK- Chciałem pokazać, że licznik to tylko licznik, liczy się to co piszemy, to za co ludzie nas doceniają i szanują.
Oczywiście mogę przywrócić swój licznik, bo czemu nie... w końcu pokazuje raczej aktywność niż wiedzę... zobaczę, może przywrócę go do życia
A, że trochę mi się uzbierało tych wypowiedzi, to i na liczniku też trochę było
P.S. Jeśli ktoś uważa, że powinien dostać rangę specjalną to zapraszam na PW.
To samo, jeśli ktoś nie chce mieć rangi specjalnej też zapraszam na PW.
Zrobimy na forum tak jak wszyscy tego chcemy.
Na razie zostaną takie jakie są i myślę, że nikt nie ma nic przeciwko.
ACeK- Chciałem pokazać, że licznik to tylko licznik, liczy się to co piszemy, to za co ludzie nas doceniają i szanują.
Oczywiście mogę przywrócić swój licznik, bo czemu nie... w końcu pokazuje raczej aktywność niż wiedzę... zobaczę, może przywrócę go do życia
A, że trochę mi się uzbierało tych wypowiedzi, to i na liczniku też trochę było
Które rangi miałeś na myśli?tylko kilku ktore byly takie sobie Exclamation (wedlug mojej skromnej opini)
Spokojnie, z czasem pewnie też zostaniesz wyróżniony.I znikło mi wyróżnienie... dobra, jakoś przeżyję
P.S. Jeśli ktoś uważa, że powinien dostać rangę specjalną to zapraszam na PW.
To samo, jeśli ktoś nie chce mieć rangi specjalnej też zapraszam na PW.
Zrobimy na forum tak jak wszyscy tego chcemy.