Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięRangi
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
re
osobiscie uważam ze dotychczasowe rangii na forum sa ni jakie..ale to odemnie nie zalezy
A czym się różni "Obserwator" od "Zaawansowany użytkownik"?
To są tylko rangi ktore tak naprawdę nic nie mówią, a jak już to często rzeczywistość jest całkiem inna.
Czarutek dostał taką randgę odemnie, bo naprawdę czasem zachowuje się jak Profesor polonista. Od zawsze chciałęm mudać taką rangę i wkońcu udało mi się.
Pajączek dostał taką rangę, bo od pewnego momentu stał się najaktywniejszym uczestnikiem forum, więc jest forumowiczem.
Co do rangi dla Taszy, pomyślę, zapytam
Poza samymi Adminami i Moderatorami?
Bo to też wydaje mi się ni jakie....
Może rozwiniesz bardziej swoją myśl?
To są tylko rangi ktore tak naprawdę nic nie mówią, a jak już to często rzeczywistość jest całkiem inna.
Czarutek dostał taką randgę odemnie, bo naprawdę czasem zachowuje się jak Profesor polonista. Od zawsze chciałęm mudać taką rangę i wkońcu udało mi się.
Pajączek dostał taką rangę, bo od pewnego momentu stał się najaktywniejszym uczestnikiem forum, więc jest forumowiczem.
Co do rangi dla Taszy, pomyślę, zapytam
Przepraszam, a u Ciebie na forum jakie sa rangi?osobiscie uważam ze dotychczasowe rangii na forum sa ni jakie..ale to odemnie nie zalezy
Poza samymi Adminami i Moderatorami?
Bo to też wydaje mi się ni jakie....
Może rozwiniesz bardziej swoją myśl?
Jeśli ktoś sobie nie życzy rangi specjalnej to o.k. nie ma problemu, nie będzie ona przyznawana i 5k postów ukaże Eksperta.
Jesli wam to nie pasuje to oczywiście mogę wykasować wszystkie rangi specjalne, nie ma problemu.
Chciałem aby forum było barwniejsze i inne niż wszystkie...
Ale chyba trochę się pomyliłem.
Pozdr.
Uważasz, że to nie byłby lepszy pomysł niż jakiekolwiek rangi?P.S.
Z tymi rangami - co za dużo, to nie zdrowo; niedługo każdy będzie miał swoją chyba...
Jesli wam to nie pasuje to oczywiście mogę wykasować wszystkie rangi specjalne, nie ma problemu.
Chciałem aby forum było barwniejsze i inne niż wszystkie...
Ale chyba trochę się pomyliłem.
Pozdr.
Zasadniczo, to chodzi mi o to, że nie ma sensu przyznawać większości użytkowników nowej rangi, bo zasadniczo ranga nie dotego służy . Wydaje mi się, że rangę powinno zdobywać przez pisanie postów (tak jak jest), czy częste i konkretne udzialanie się na forum (Stały bywalec). Gdy każdy ma swoją prywatną rangę, to traci to już takie znaczenie... Do tego celu (opsu kogoś) służy tytuł znajdujący się pod nick'iem, nieprawdaż? To tak jakby w wojsku zamiast stopni szeregowy, oficer, porucznik itd., minister obrony nadawał jednemu 'rangę' "Strzelec zawodowy", drugiemu "Inspektor Gadget", a trzeciemu "Chuck Norris" itd... Takie są moje odczucia...
Pozdr.
Pozdr.
End:
Nie przejmuj sie... nie kazdemu musi wszystko pasowac, a troche urozmaicenia sie zawsze przyda. Zawsze to barwniej Tylko jeszcze ranga dla Taszy !!! (moze czesciej bedzie nas odwiedzac).
Ps. Jak dla mnie to moj licznik postow moze byc codzien kasowany, rangi specjalnej tez nie musze miec, i tak bede Was straszyl. Niemniej jednak od kiedy to wszystko istnieje, jest tu jakos przytulniej...
Nie przejmuj sie... nie kazdemu musi wszystko pasowac, a troche urozmaicenia sie zawsze przyda. Zawsze to barwniej Tylko jeszcze ranga dla Taszy !!! (moze czesciej bedzie nas odwiedzac).
Ie tam... postow mozna zawsze sobie nabic (tylko po co), a czy nad zoltymi znaczkmi bedzie *staly bywalec* czy *profesof polonista* (albo u jednych to, u innych co innego), to niczego nie zmienia.Zasadniczo, to chodzi mi o to, że nie ma sensu przyznawać większości użytkowników nowej rangi, bo zasadniczo ranga nie dotego służy . Wydaje mi się, że rangę powinno zdobywać przez pisanie postów (tak jak jest), czy częste i konkretne udzialanie się na forum (Stały bywalec).
Tia... tylko ze opis mozesz sobie zrobic sam, range przyznaje Ci Admin, wiec mala roznica. Pozatym uznaj ze wszyscy z kolorem innym niz pomaranczowy pod nickiem to *stali bywalcy* i na tym koniec.Gdy każdy ma swoją prywatną rangę, to traci to już takie znaczenie... Do tego celu (opsu kogoś) służy tytuł znajdujący się pod nick'iem, nieprawdaż?
Chuck Norris jest tylko jeden... tak samo Gadget"Inspektor Gadget", (...) "Chuck Norris"
Ps. Jak dla mnie to moj licznik postow moze byc codzien kasowany, rangi specjalnej tez nie musze miec, i tak bede Was straszyl. Niemniej jednak od kiedy to wszystko istnieje, jest tu jakos przytulniej...
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Co z tego, że mam ponad 2929 postów?
Co z tego, że ktoś pisze jak i tak te AUTOMATYCZNE rangi nie "mówią" prawdy o użytkowniku?
Wcale nie czuję się jakiś mądry czy wielki, bo nastukałem tyle postów...
Np. Moja wiedza w porównaniu z Aleksandrem Zawadą i innymi ktorych nie będę wymieniał jest mniej niż mierna...
Od dzisiaj dla was mam 0 postów i kim jestem teraz?...
Odnoszę wrażenie, że nie zostałem zrozumiany w tym co robiłem, ale o.k rozumiem to...
Co z tego, że ktoś pisze jak i tak te AUTOMATYCZNE rangi nie "mówią" prawdy o użytkowniku?
Wcale nie czuję się jakiś mądry czy wielki, bo nastukałem tyle postów...
Np. Moja wiedza w porównaniu z Aleksandrem Zawadą i innymi ktorych nie będę wymieniał jest mniej niż mierna...
Od dzisiaj dla was mam 0 postów i kim jestem teraz?...
Odnoszę wrażenie, że nie zostałem zrozumiany w tym co robiłem, ale o.k rozumiem to...
Ech forumowicze.... po co tyle wrzasku? A może tak jak część z nas (pajączek, endi) pisze że liczniki im niepotrzebne niech może stały bywalec będzie poprostu stałym bywalcem bez liczenia postów (ewentualnie bez pokazywania)? Czy to ważne ile mode czy admin mają postów? Oni zarządzają i taka ich funkcja...
Ukłony dla Taszy ale czy potrzebna jedna specjalna ranga dla takiej fajnej babki???
ps... ciekawe czy futrzaczek jako stały bywalec bez licznika byłby taki aktywny...
Ukłony dla Taszy ale czy potrzebna jedna specjalna ranga dla takiej fajnej babki???
ps... ciekawe czy futrzaczek jako stały bywalec bez licznika byłby taki aktywny...
ponaglona PW - piszę...
nie wiem czemu specjalna ranga dla mnie generuje tu tyle treści...
miałam swego czasu 'stałego bywalca' - z tej rangi zrezygnowałam
ja chyba nie potrzebuję się aż tak wyróżniać...tak sądzę...
i trochę źle się czuje taka pooblepiana różnymi etykietkami...
no ale ma być fajniej, bardziej kolorowo...
End - jeżeli już, to druga propozycja z ostatniej PW
tasza
nie wiem czemu specjalna ranga dla mnie generuje tu tyle treści...
miałam swego czasu 'stałego bywalca' - z tej rangi zrezygnowałam
ja chyba nie potrzebuję się aż tak wyróżniać...tak sądzę...
i trochę źle się czuje taka pooblepiana różnymi etykietkami...
no ale ma być fajniej, bardziej kolorowo...
End - jeżeli już, to druga propozycja z ostatniej PW
a to jest według mnie najmądrzejsza wypowiedź w tym całym temacieA Endowi podziekujmy ze jest i cos tu ciagle zmienia.
tasza
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Endzik, Ty mnie źle zrozumiałeś... Od dłuższego czasu na żaden licznik postów nie zerkam... tylko się zdziwiłem, że mi pomarańczowa elipsa doszła... rangi niech będą jakie są
Poza tym, jest to osoba, z którą najaktywniej koresponduję na PW
Ja zgadzam się z tym w 200%ponaglona PW - piszę...a to jest według mnie najmądrzejsza wypowiedź w tym całym temacieA Endowi podziekujmy ze jest i cos tu ciagle zmienia.
Poza tym, jest to osoba, z którą najaktywniej koresponduję na PW
Wiecie co? Ja się nawet nie będę próbował porównywać z wami... Bo i tak matoł jestem stuprocentowy... Zresztą, teraz dopiero mam wyróżnienie... ciekawe czy futrzaczek jako stały bywalec bez licznika byłby taki aktywny...
Coś Ci się chyba chłopak pomyliło, bo to nie ja napisałem...Endzik, Ty mnie źle zrozumiałeś... Od dłuższego czasu na żaden licznik postów nie zerkam... tylko się zdziwiłem, że mi pomarańczowa elipsa doszła... rangi niech będą jakie są
P.S. Zacząłem przyznawac rangi ręcznie, bo od zawsze miałem gdzieś licznik i wszytsko to co "zlicza" i robi ze mnie "pseudoeksperta".
Każdy na tym forum i na wielu innych wie o tym, że amator ze mnie do potęgi n.
A to, że jestem modem nic nie znaczy... Lubię pomagać ludziom, bo sam dostałem wiele pomocy i spotkałem wielu zyczliwych ludzi, teraz jakoś staram się zrobić coś dla innych - przynajmiej w taki sposób.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
No i wreszcie się zgadzamy
I jeszcze coś!(do wszystkich)
Do informacji zawartych w googlu radzę podchodzić jak do jeża. To właśnie przez jednego palanta dostałem czerwony paseczek
To było takie info na marginesie
Ja też się staram, ale wychodzi mi kompletnie na odwrótLubię pomagać ludziom, bo sam dostałem wiele pomocy
I jeszcze coś!(do wszystkich)
Do informacji zawartych w googlu radzę podchodzić jak do jeża. To właśnie przez jednego palanta dostałem czerwony paseczek
To było takie info na marginesie
re
jesli chodzi o rangi na forum..mozna je okreslać na wszelaki sposób od ilosci postów...ale tez wazne jest to co ta osoba pisze...celowo pomijam wartośc tych postów..iemniej jestem za tym aby wyróznic tych którzy faktycznie pracuja dla forum