Propozycja ciekawa

, tylko robiacym musi sie chciec zrobic tych pare sztuk wiecej, ktore sprzedadza za niewiele ponad koszty. Ale dla chcacego, nic trudnego

...
Wyobraźmy sobie sytuację, że będę projektował np. coś na opampach. Nie mam czym tego, bezpiecznie i na biegu, symetrycznie zasilić. Szybko więc projektuję sobie prosty, ale wystarczający zasilaczyk, najlepiej z gratów, które mam w szafie (na skanach nie widać, ale regulatory są w gniazdach). Od razu z trafkiem na płytce, niezbędnymi elementami i pinami wyjściowymi.
Wyobraźmy sobie teraz, że nagle nie tylko mi coś takiego bardzo się przyda.
Załączam więc schemat, wstępny szkic płytki, szacunkowy koszt i pytam - kto chce?
I powiedzmy przez tydzień czekam na zgłoszenia. Jeśli ukaże się ich np. 10, robię od razu 10 płytek, a z szafy wyciągam wszystkiego 10x więcej. I montuję 10 kompletów. I zapewniam Cię, że czas ich montażu nie będzie 10x dłuższy. Góóóra 3x.
... BTW - Wprawdzie nie na temat, ale czy 470u to nie za malo, jak na prostowniki jednopolowkowe? ...
A to Ty napiszesz - czarutek, zamiast 470 wklej mi 1000u.
... No i ceramiki na kazdym 78xx tez by nie zaszkodzily

.
No to napiszesz - czarutek, doklej jeszcze ceramiki po obu stronach wszystkich regulatorów. Wstaw też diody zabezpieczające regulatory...
P.S. Mam wrażenie, że nie do końca wyczułeś ideę. Czyżbyś się obawiał, że ja chcę na kimkolwiek z FEP zarobić...?