overclocking pasuje jak ulał do działu "Komputery"
Jasne, ale chodziło mi bardziej o OC jako ciekawostkę niż jakiklowiek problem z hardware czy software - a tam rozwiązujemy problemy.
elektronicznie niusy do "elektronika - tematy ogólne"
W ogóle mnie nie zrozumiałeś... ale nie będe Ci tego tłumaczył, chyba nie chce mi się...
nietypowe układy - to zależy. Albo "DIY" albo "elektronika - tematy ogólne"
Jak wyżej....
Ps. Do Endzika - czy może być offtopic w dziale offtopic?
Jasne, z tego co widze tak bardzo Cię rajcuje pisane oof topiców, że zastanawiam się nad rangą dla Ciebie która będzie nazywała się "Off Topic" - będzie pasowało.
Masz to u mnie załatwione.
Znalazłem rozwiązanie na off topic... Po prostu nie będą naliczane posty i co jakiś czas będę starał się odśmiecać ten dział - i tak nikomu się to nie przydaje więc z czasem może zniknąć.
A jak ktoś chce sobie pogadać w stylu:
TOPIC1:
-"Cześć..."
TOPIC2
-"No cześć..."
TOPIC3
-"I jak tam?..."
TOPIC4
-"NO całkiem całkiem..."
To zachęcam za zainstalowania sobie komunikatora...
P.S. Chodzi mi o to, że niepotrzebnie powstaje śmietnik a wy jeszcze macie jakieś aluzje do mnie i nie wiem czy wiece ale kiedyś na forum EP był dział Inne pod nazwa
Hyde Park który chyba został wywalony przez totalne zaśmiecanie.
Nie można brać dosłownie "off topic" i pisać sobie bzdury, po co ?...
[ Dodano: 10-03-2006, 11:13 ]
A ja myślałem, że w dziale Inne można pisać takie tematy i takie odpowiedzi Wink. Wydawało mi się też, że dział ten jest właśnie po to, aby się "wyżyć" i nie pisać off-topicu w innych, specjalistycznych działach. W takim razię proszę tylko, abyście zlikwidowali coś, co wprowadziło mnie w błąd
Czy Tobie też muszę tłumaczyć co Futrzakowi?
Myślałem, że nie...