Dzięki chłopaki za tak opszerne wypowiedzi - nie sądziłem, że aż taka dyskusja się wywiąże

. Jeśli chodzi o programowanie, to kożystam z Dev-C++, bo na nim chodzi biblioteka graficzna, z której kożystam (Allegro), a w dodatku to IDE jest całkowicie darmowe (na licencji GNU) i programy w nim zrobione można sprzedawać (jednakże to mnie nie interesuje... jeszcze

). Właściwie to zdziwiłbym się, jeśli ktoś w ogóle zainteresowałby się w czym zrobiłem muzyczkę. Po za tym, podobnie jak przedmówcy, myślę, że to dla danego oprogramowania to tylko (właściwie - a nawet) reklama

. Chciałem nawet napisać maila do Image - Line (to firma wydająca FL Studio), ale e-mail jest dostępny tylko dla zarejestrowanych użytkowników, nie mogłem znaleść "zwykłego" kontaktu...

Ponadto, tak się zastanawiając, doszlibyśmy do skrajności - czy mogę użyć obrazka zrobionego w takim a takim programie, czy mogę użyć tej czcionki...
Tak, chodziło mi o Borland'a C++ Builder'a, sorry

. A pytałem dlatego, iż znajomy właśnie w tym zrobił "gierkę".
Za duzo dla 99% 15 latkow, nie tylko z polskiej rodziny, ale to juz inna bajka.
Dokładnie, kogo będzie stać na wykupienie licencji, aby zrobić sobię prostą gierkę, czy skomponować muzyczkę... Zwłaszcza taki ktoś jak ja - czyli amator nad amatory

.
...15 latkow...
Czemu 15 latków?
Pozdr.
P.S.
Czy ktokolwiek może mi w jakiś sposób udowodnić, w czym muzyczka została zrobiona?