Jak na razie mam problem tylko z brumami - troche burczy jak sie go podkreci - czesciowo eliminowane jest to przez przylozenie reki do strun lub obudowy efektu. Czy ktos moze mi poradzic co moge zrobic ??
A oto i moje dzielo

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, robertw, Moderatorzy
metalizowane mają mniejszą tolerancjęuzylem zwyklych weglowych rezystorow (metalizowane cos by zmienily??)
A mój OTL jest w kartonie po mlekuObudowa to zwykla puszka aluminiowa po cukierkach
Tą puszkę podłącz do masy (-) układuJak na razie mam problem tylko z brumami - troche burczy jak sie go podkreci - czesciowo eliminowane jest to przez przylozenie reki do strun lub obudowy efektu. Czy ktos moze mi poradzic co moge zrobic ??
To by się przydałoMusze go pomalowac ladnie
To nie dla mnie. Ja to co najmniej ShadeMaster'a, czy coś w tym styluCalosc dziala nawet niezle - raczej niewielkie przesterowanie, ewentualnie do lekkiego rocka.
Sprawdź, czy nie ma zimnych lutów, albo odrazu przelutuj jeszcze raz wszystkie złączaTaki maly off-top: Moja gitara zachowuje sie dziwnie. Tzn cos chyba jest z przelacznikiem trojpozycyjnym - czasami przelacza przystawki a czasami nie. Dzis doszedlem do tego ze jesli chce przelaczyc, to lekkie pukniecie w okolice przelacznika powoduje ze zaczyna wreszcie dzialac - a po chwili znowu jest tak samo - ze mozna ruszac wajcha i nic nie przeskakuje. Co to moze byc ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości