Plytke kupilem na allegro, uzylem zwyklych weglowych rezystorow (metalizowane cos by zmienily??) i kondensatorow MKT. IC to TL072, diody 1N4148 - czyli wedlug schematu z GGG. Przelacznik hebelkowy bo nie potrzeba mi DPDT. Obudowa to zwykla puszka aluminiowa po cukierkach
 Plytke kupilem na allegro, uzylem zwyklych weglowych rezystorow (metalizowane cos by zmienily??) i kondensatorow MKT. IC to TL072, diody 1N4148 - czyli wedlug schematu z GGG. Przelacznik hebelkowy bo nie potrzeba mi DPDT. Obudowa to zwykla puszka aluminiowa po cukierkach  Calosc dziala nawet niezle - raczej niewielkie przesterowanie, ewentualnie do lekkiego rocka. Musze go pomalowac ladnie (prosze nie smiac sie
 Calosc dziala nawet niezle - raczej niewielkie przesterowanie, ewentualnie do lekkiego rocka. Musze go pomalowac ladnie (prosze nie smiac sie 
Jak na razie mam problem tylko z brumami - troche burczy jak sie go podkreci - czesciowo eliminowane jest to przez przylozenie reki do strun lub obudowy efektu. Czy ktos moze mi poradzic co moge zrobic ??
A oto i moje dzielo
 :
 : 

. Jeśli da radę, to wrzuć jakieś sample
. Jeśli da radę, to wrzuć jakieś sample  To ja swojego doda wmontowałem w puszkę aluminiową po transformatorze od ciągnikia
 To ja swojego doda wmontowałem w puszkę aluminiową po transformatorze od ciągnikia  i pupa
 i pupa