Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Co myślicie o SP2 ?

Awatar użytkownika
Dydas
-
-
Co myślicie o SP2 ?

Postautor: Dydas » 16 lut 2006, o 10:05

Pisać tu swoje opinie na temat Service Packa 2.

petersz
-
-

Postautor: petersz » 16 lut 2006, o 11:17

Pisać tu swoje opinie na temat Service Packa 2.
Ale po co? :P Czy musisz aż zasięgać opinii na forum ażeby mieć o nim zdanie... ?! Trochę kratywności Dydas :idea:. Uważam, że (jak dla mnie) to trochę bezsensowny post i jak już koniecznie miałeś potrzebę, to mogłeś ją załatwić w dziale "Inne" :). Tak samo jakbym napisał "Co myślicie o Windowsie 98...", "Co sądzicie o mojej nowej czapce, dam screeny" itd. itd... Dodam jeszcze, że może nie "zirytowałoby" mnie to tak, gdybyś "ciągle" nie dawał takich tematów "Co sądzicie o..." :).

I po raz drugi: trochę kreatywności Dydas! ;). Chodzi mi w tej chwili o Twój podpis pod nickiem... Nie to, że jestem jakiś samolubny, czy coś, ale... No nie dałbym sobie podpisu np. "Sztuki wszelkie" ;). Eee... może to trza było na privie... trudno :P.

Pozdr.

P.S.
Już w temacie "Wkurzające okienka..." parę osób wyraziło swoje zdanie na temat SP2 i chyba starczy :). To tak jakby się spytać po raz tysiączny: "Co jest lepsze - C++ czy Assembler" ;).

Awatar użytkownika
Dydas
-
-

Postautor: Dydas » 16 lut 2006, o 11:42

Ten temat powstal wlasnie po to zeby tam nie piasc wiecej o SP 2, ja mam swoje zdanie o SP2 ale widac inni sie chcieli podzielic swoimi uwagami na ten temat i trafilo na temat wspomniany przez ciebie. Pomyslalem, ze ludzie maja taka potrzebe i zalozylem temat proste. A pozatym czy ja ciagle zakladam tematy "Co sadzicie o..." ? to jest chybadrugi taki temat zalozony przezemnie. Co do podpisu to sam zes sie na prv. podniecal tym :P Co do twojej czapki to masz ta sama od 1 klasy ! :P A co do Windowsa 98 to jest to good system ale XP lepszy :P

PS. Moze zrobic temat "Wolicie Petersza czy Futrzaczka ? " :PP

petersz
-
-

Postautor: petersz » 16 lut 2006, o 12:00

Ten temat powstal wlasnie po to zeby tam nie piasc wiecej o SP 2, ja mam swoje zdanie o SP2 ale widac inni sie chcieli podzielic swoimi uwagami na ten temat i trafilo na temat wspomniany przez ciebie.
Dobrze, dzielcie się, dzielcie :p. Tylko trochę inaczj mogłeś to ująć, a nie w trybie rozkazującym :twisted:. I na początek mogłeś napisać też coś od siebie... Tak jak już wspomniałem, wygląda to jakbyś nie miał zdania...
Co do podpisu to sam zes sie na prv. podniecal tym
O nie...ja tylko Ci zakomunikowałem, żebyś looknął na mój profil, zamienił kod binarny na system dziesiętny. Wdedyś się podjarał i zacząłeś... :P
. A pozatym czy ja ciagle zakladam tematy "Co sadzicie o..." ? to jest chybadrugi taki temat zalozony przezemnie
Dlatego ciągle napisałem między ", a " :lol:.
Co do twojej czapki to masz ta sama od 1 klasy !
Ale jest ładna, więc nie muszę jej zmieniać... Zuzie się podoba :P.
A co do Windowsa 98 to jest to good system ale XP lepszy
Nie obchodzi mnie w tym przypadku, co myślą inni... Mam oba i trudno jest stwierdzić, który jest lepszy (tak samo, jak nie można stwierdzić, kto jest lepszy - Futrzaczek czy petersz... ale nie tylko nas się to tyczy! :)), bo te systemy różnią się pod wieloma względami... To tak jakby oceniać, czy lepszy jest np. Skoda Octavia, czy Boeing 747...
PS. Moze zrobic temat "Wolicie Petersza czy Futrzaczka ? "
no comment... :|

Pozdr.

P.S.
Wybaczcie za dużą ilość off-topicu, ale mam dziś dziwny (zły) dzień... Zaczął się od tego, że jakiś gościu zmarł w pobliskim śmietniku wynosząc zwyczajnie śmieci...

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”