Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięwkurzajace okienka...
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Mam taki problem, od jakiegos czasu gdy wlaczam komputer wyskakuja mi 3 okienka "Moje Dokumety" okna maja wylaczone paski jakiekolwiek, jedyna co jest wlaczone to pasek foldery z paskow eksploratora. Na poczatku myslalem, ze to wirusy jednak po przeskanowaniu kilkoma programami nic nie bylo. Jak mozna to wylaczyc czy cos z ty m zrobic, procz reinstalki.
PS. Mam Windowsa XP z SP2
PS. Mam Windowsa XP z SP2
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
I wierzysz we wszystko co piszą? A masz własne zdanie?Jest tak napisane w każdej gazecie komputerowej
Swego czasu byłem zmuszony do instalacji SP2 (VS2005) i nie uważam że to aż takie "g...o". Bo nawet z "g...m" trzaba umieć się obchodzić. Teraz go nie używam, bo programy z których korzystam tego nie wymagają. Pozatym nie chce mi się "przebijac numerów" po każdej instalacji.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
radzio
Mam własne zdanie.
SP2 wgrałem w lato u siebie na Win XP Prof.. Wieszał się, zacinał, wszystko chodziło jak w smole.
Trzeba było wpisać FORMAT C: bo nie szło wytrzymać.
Na szkolnym serwerze to samo, tyle że jeszcze wirusy się dorwały
Moje zdanie brzmi tak:
Unikajcie ludzie SP2, bo on wielkim niewypałem jest
Mam własne zdanie.
SP2 wgrałem w lato u siebie na Win XP Prof.. Wieszał się, zacinał, wszystko chodziło jak w smole.
Trzeba było wpisać FORMAT C: bo nie szło wytrzymać.
Na szkolnym serwerze to samo, tyle że jeszcze wirusy się dorwały
Moje zdanie brzmi tak:
Unikajcie ludzie SP2, bo on wielkim niewypałem jest
Sorry, że nie piszę n/t okienek...Moje zdanie co do SP2 jest pozytywne, brak wirusow, komp chodzi znacznie stabilniej, nie wiesza sie, gry tez nie robia problemow.
PS. Moze przestaniemy gadac o SP2, tylko zaczniemy o tych okienkach ??
PS2. Gazety komputerowe ?? wiekszosc to raczej magazyny, pisma :>
Mam WinXP z SP2 od ponad roku i jest o wiele lepszy niż zwykły Windows bez SP (takie jest moje zdanie).