Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
więc miłym akcentem kończącym wątek będzie jak np. tutaj udostepnisz to co znalazłeś. Ja np. jestem zainteresowany, z góry dziękuję.Witam serdecznie raz jeszcze
Schemat już mam. Zadałem konkretne pytanie konkretnej osobie i otrzymałem konkretną pomoc.
(...)
Jeśli ktoś potrzebuje konkretne rozwiązanie prostownika półsterowanego wraz z układem sterowania to służę pomocą.
Podaj maila.
więc miłym akcentem kończącym wątek będzie jak np. tutaj udostepnisz to co znalazłeś. Ja np. jestem zainteresowany, z góry dziękuję.
Nie znam się na futrzaczkach. Nie próbuj mnie na siłę tym zainteresować. O co Ci człowieku chodzi z tym piwem? Co wogóle tutaj robisz? Nie musisz uczestniczyć w tej dyskusji. To nie jest obowiązkowe.Btw. Ty nawet czegos przeczytac ze zrozumieniem nie umiesz... Futrzaczek to jest 14 letni "forumowy" kolega, tylko i wylacznie forumowy.
Ja się nie gniewam. Nawet mnie to bawi na swój sposób.:) Nie gniewaj sie JacekBin ale sprobuj sobie przeczytac to co sam napisales....
Proszę Cię. To jest żenujące.No jak widac, reszta (w tym ja) slabo sie zna na jackachbinach (to cos od kosza mialo byc?? smieci ?? - nie miej za zle, sam sie tak nazwales - JacekKosz) ... a mimo to na sile sa uswiadamiani.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości