ale zamowilem 3 tyg temu 3 szt kitow na firme via internet .. no i 3 te same kity dla kolegi w poznaniu efekt > kolega w poznaniu dostal po 4 DNIACH zamowione kurierem
 ale zamowilem 3 tyg temu 3 szt kitow na firme via internet .. no i 3 te same kity dla kolegi w poznaniu efekt > kolega w poznaniu dostal po 4 DNIACH zamowione kurierem  a  kity zamowione a firmy nadal nie doszly
 a  kity zamowione a firmy nadal nie doszly  po 12 telefonach efekt nastepuajcy > Nie wiemy kiede bedziemy wstanie zrealizowac pana zamowienie
 po 12 telefonach efekt nastepuajcy > Nie wiemy kiede bedziemy wstanie zrealizowac pana zamowienie  fajnie nie ? a najsmiesze jest to ze bedac przelotem w wawie w skepie sam dla siebie kupielm 2sz ww kitu bez problemu Ostatnie ! a przez telefon mili panowie i panie przekonywali  ze wysla juz dzisiaj nastepnego dnia ... nie widza jak to sie mogla zawierzuszy... wieczorem tego samego dnia sie Okazywalo ze jednak nie beda wstnie wyslac dzisaj ale w ciagu 3 dni na 100% <nawet mam nagrana rozmowe gdzie mi mila pani gwarantuje wysylke > 23 dni po zamowienu kitow dla firmy  nie ma ich nadal 0 kopetencji obslugi tyelefonicznej
  fajnie nie ? a najsmiesze jest to ze bedac przelotem w wawie w skepie sam dla siebie kupielm 2sz ww kitu bez problemu Ostatnie ! a przez telefon mili panowie i panie przekonywali  ze wysla juz dzisiaj nastepnego dnia ... nie widza jak to sie mogla zawierzuszy... wieczorem tego samego dnia sie Okazywalo ze jednak nie beda wstnie wyslac dzisaj ale w ciagu 3 dni na 100% <nawet mam nagrana rozmowe gdzie mi mila pani gwarantuje wysylke > 23 dni po zamowienu kitow dla firmy  nie ma ich nadal 0 kopetencji obslugi tyelefonicznej nie wiem czy avt jest powzna firma ale kitow jak nie ma tak nie ma dla firmy ktora to juz nie raz zamawial od avt ... nie wposminajac o tym ze to co pisze na stronie Wysylka 1-2 dni to bujda na kolkach bo jak sie do nich nie zadzwoni to 4-5 dni ....
wiem z roznych zrodel ze nie jestem odosobnionym przypadkiem takiego potraktowania przez obsluge telefoniczna sklepu.... moze juz czas zmienic pracownikow ? albo co

Rozumiem, że kolejka projektów czytelników oczekujących na publikację jest dłuuuga, że redakcja ma za mało ludzi ale chyba MOGĘ OCZEKIWAĆ JAKIEś KONKRETNEJ INFORMACJI NA TEMAT LOSóW MOJEGO PROJEKTU???!!!
 Rozumiem, że kolejka projektów czytelników oczekujących na publikację jest dłuuuga, że redakcja ma za mało ludzi ale chyba MOGĘ OCZEKIWAĆ JAKIEś KONKRETNEJ INFORMACJI NA TEMAT LOSóW MOJEGO PROJEKTU???!!!

ma dobrej komunikacji miedzy redakcja a swiatem zewnetrznym to prawdopodobnie nikt nie ma pojecia co sie dzieje a w ten sposob traci sie klijetow i potecjalnych autorow nowych projektow. Rowniez dosc zawyzone ceny kitow odstraszaja od kupna i powoduja ze szuka sie innej alternatywy (podrobki). A przeciez duze zamowienie to obnizka kosztow i w tedy pokatna produkcja nie byla by oplacalna
 ma dobrej komunikacji miedzy redakcja a swiatem zewnetrznym to prawdopodobnie nikt nie ma pojecia co sie dzieje a w ten sposob traci sie klijetow i potecjalnych autorow nowych projektow. Rowniez dosc zawyzone ceny kitow odstraszaja od kupna i powoduja ze szuka sie innej alternatywy (podrobki). A przeciez duze zamowienie to obnizka kosztow i w tedy pokatna produkcja nie byla by oplacalna   a jesli ceny byly by porownywalne to kazdy zdrowy kupi orginal i wspomoze AVT ale jak roznica jest olbrzymia to w biednym kraju jaki jest nasz kazdy szuka oszczednosci
 a jesli ceny byly by porownywalne to kazdy zdrowy kupi orginal i wspomoze AVT ale jak roznica jest olbrzymia to w biednym kraju jaki jest nasz kazdy szuka oszczednosci