przeszkadza mi jedna rzecz w tym forum, kilka tygodni temu napisalem topik, kilka osob sie wypowiedzialo, a potem juz nikt nic nie mowil. Dzis mialem nowe pytanie, i chcialem je dolaczyc do poprzedniego topiku, ale niestety topik nie poszedl na gore, tylko wyedytowalo mi poprzedniego posta, co spowodowalo, ze raczej nikt na moje pytania nie odpowie
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBumpowanie topikow
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czesc,
przeszkadza mi jedna rzecz w tym forum, kilka tygodni temu napisalem topik, kilka osob sie wypowiedzialo, a potem juz nikt nic nie mowil. Dzis mialem nowe pytanie, i chcialem je dolaczyc do poprzedniego topiku, ale niestety topik nie poszedl na gore, tylko wyedytowalo mi poprzedniego posta, co spowodowalo, ze raczej nikt na moje pytania nie odpowie
.
Re: Bumpowanie topikow
Zglosze to adminowi i postaramy sie to zmienicCzesc,
przeszkadza mi jedna rzecz w tym forum, kilka tygodni temu napisalem topik, kilka osob sie wypowiedzialo, a potem juz nikt nic nie mowil. Dzis mialem nowe pytanie, i chcialem je dolaczyc do poprzedniego topiku, ale niestety topik nie poszedl na gore, tylko wyedytowalo mi poprzedniego posta, co spowodowalo, ze raczej nikt na moje pytania nie odpowie.
Pozdr.