Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siępewien pomysł...
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
dawno nie zaglądałem na forum... oj dawno... zaglądam... czytam... i taki pomysł mi się pojawił:
Może by tak stworzyć nową rangę.....?????
UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK
co wy na to?
UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK
co wy na to?
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
waldek
Czy Ty miałeś na mysli mnie?
To, że dostałbym tytuł "UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK" jest tak samo prawdopodobne, jak to, że dostanę tytuł "STAŁU BYWALEC" Czyli duże
Albo moze raczej tytuł "NACZELNY SPAMER"
Albo nalepkę "MODERATOR" albo "EKSPERT"(5000 postów)
Sorry, ale dziś mam humor straszliwy
Bardzo chętnie wyniósł sie z tego forum, ale tu jest mi za dobrze(jak juz kiedys napisałem)
Czy Ty miałeś na mysli mnie?
To, że dostałbym tytuł "UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK" jest tak samo prawdopodobne, jak to, że dostanę tytuł "STAŁU BYWALEC" Czyli duże
Albo moze raczej tytuł "NACZELNY SPAMER"
Albo nalepkę "MODERATOR" albo "EKSPERT"(5000 postów)
Sorry, ale dziś mam humor straszliwy
Bardzo chętnie wyniósł sie z tego forum, ale tu jest mi za dobrze(jak juz kiedys napisałem)
Pozdrawiam tych którzy mnie lubią i tych którzy mnie lubiąDuzo miłych ludzi, którzy sie wiedza swoja dzielą, atmosfera i dobre pierwsze wrażenie
Re: pewien pomysł...
post bez sensu,..i na co taki??dawno nie zaglądałem na forum... oj dawno... zaglądam... czytam... i taki pomysł mi się pojawił:
UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK
co wy na to?
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Futrzaczek, plączesz sie w zeznaniach - wyraźnie napisałeś:
Pozdr.
Teraz:To, że dostałbym tytuł "UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK" jest tak samo prawdopodobne, jak to, że dostanę tytuł "STAŁU BYWALEC" Czyli duże
* dopisał autorDla mnie nic (nie jest ważne?)*, poza tym, co bedzie pod nickiem
A może po to, abyś wysłał jubileuszowego, dwusetnego posta?post bez sensu,..i na co taki??
Pozdr.
pozwoliłem sobie na taki post, bo istnieje dział Różne->Inne. nie pisłabym tego w innych działach... a czemu go napisałem? ano temu, że tak jak już pisałem po prostu takie mnie refleksje naszły... nie było moim celem, ani prowadzenie długich dyskusji na ten temat, ani faktyczne postulowanie wprowadzania takiej rangi... nazwałbym to raczej żartobliwym podsumowaniem moich spostrzeżeń... podobno w tym dziale można o wszystkim... jak dla mnie EOT
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
waldek
Na pewno mnie miałeś na mysli piszac ten temat. I nie mam Ci tego za złe . Do wszystkiego co o mnie piszecie podchodzę z humorkiem. Inaczej powiesiłbym się i stracilibyście naczelnego spamera albo upierdliwego uzytkownika albo futrzaczka2
To może by można zamknąć ten temat?
[ Dodano: 01-02-2006, 18:50 ]
Oj, petersz, przeczytaj jeszcze raz co napisałem
Na pewno mnie miałeś na mysli piszac ten temat. I nie mam Ci tego za złe . Do wszystkiego co o mnie piszecie podchodzę z humorkiem. Inaczej powiesiłbym się i stracilibyście naczelnego spamera albo upierdliwego uzytkownika albo futrzaczka2
To może by można zamknąć ten temat?
[ Dodano: 01-02-2006, 18:50 ]
Oj, petersz, przeczytaj jeszcze raz co napisałem
prawdobodobieństwo jest duże.To, że dostałbym tytuł "UPIERDLIWY UŻYTKOWNIK" jest tak samo prawdopodobne, jak to, że dostanę tytuł "STAŁU BYWALEC" Czyli duże
przeczytaj co napisałem w poprzednim pościeDla mnie nic, poza tym, co bedzie pod nickiem
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Jejku, Endzik, ja się nie przejmuję ilością swoich postów
Jak sobie wczoraj niektóre poczytałem, to miałem ubaw na całą noc
Tak jak napisał petersz:
Kiedy klyknę na Przejrzyj posty to się wywala: Nie określono typu postu
Jak sobie wczoraj niektóre poczytałem, to miałem ubaw na całą noc
Tak jak napisał petersz:
I jeszce coś do Endzika: czy ty sobie jakos zastrzegłeś przeglądanie postów?nie ma sensu chyba "dzielić" użytkowników forum na równych i równiejszych.
Kiedy klyknę na Przejrzyj posty to się wywala: Nie określono typu postu
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
No to goodJejku, Endzik, ja się nie przejmuję ilością swoich postów
Ja tez czasami przegladam to mam ubaw, zwlaszcza swoje sprzed 2 lat...Jak sobie wczoraj niektóre poczytałem, to miałem ubaw na całą noc
Nie...I jeszce coś do Endzika: czy ty sobie jakos zastrzegłeś przeglądanie postów?
Sam sie dziwuje...Kiedy klyknę na Przejrzyj posty to się wywala: Nie określono typu postu
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Już kilka razy czytałem, ale i tak nie mogę doszukać się w Twych postach (nie wszystkich ) spójności i sensu, tak szczerze mówiąc .Oj, petersz, przeczytaj jeszcze raz co napisałem
To jakiś paradoks! Nie będę wyjaśniał dlaczego tak myślę...Jejku, Endzik, ja się nie przejmuję ilością swoich postów
Podsumowując - chyba nie będzie nowej rangi, ale w końcu autorowi topicu nie o to chodziło...
Pozdr.
P.S.
Futrzaczku2, czemu nie zmienisz "Aktywny użytkownik" na "Ekspert", albo chociaż "Stały bywalec"?
Ostatnio zmieniony 2 lut 2006, o 18:39 przez petersz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
JA! I zmieniłeś ... Kurczę, nie wmówisz mi, że nie zależy Ci na prawdziwym "Stałym bywalcu" . Dodam, że wygląda to dość dziecinnie (bez obrazy, sam nie jestem pełnoletni )
Pozdr.
P.S.
Może zmień jeszcze na "Admin", albo "Admin nad Adminy"...
Pozdr.
P.S.
Może zmień jeszcze na "Admin", albo "Admin nad Adminy"...
Ostatnio zmieniony 2 lut 2006, o 18:52 przez petersz, łącznie zmieniany 1 raz.