Witam...
Przymierzam się do kupna amplitunera do kina domowego 6.1 (7.1) ale wcześniej chciałbym zapoznać się ze szczegółowymi danymi oraz na co dany model jest stać jako że nie będę miał możliwości przetestowania sprzętu (zakup internetowy)
W interesującym mnie przedziale cenowym widzę tylko 4 modele i stąd moja prośba do Was - kto ma taki model i instrukcję obsługi do niego? Albo jest w stanie wskazać mi info do tego...
DENON AVR 1706
PIONEER VSX 515
SONY STR DB698
YAMAHA RX-V457 (do tego modelu mam pełną instrukcję obsługi - służę zainteresowanym)
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAmplitunery kina domowego.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
polecam to sony oraz czytanie forum tego modelu co podales tam ma ale jest STR-DE698 (moze sie przyda) polecam moj ulubiony sklep ale od razu mowie ze oni zawsze na swieta i po swietach podnosza ceny (a pisza sale) wiec teraz sa wysokie najlepszy sezon to kupno w wakacje nie wiem dlaczego sie uparles na wydawanie duzo pieniedzy na nowy 7.1 sprzet roznica miedzy 5.1 i 7.1 jest mala (efekt) a na ebay mozno wykosic calkiem fajne cacka 5.1 w bardziej przystepnej cenie
THX za fajną stronkę o manualach SONY...
Nie jestem ACeK uparty na kupno 7.1 bo wziąłbym i 5.1 ale te nowe już chyba nie wychodzą właśnie 5.1 i stąd moja sugestia.
Nie jestem ACeK uparty na kupno 7.1 bo wziąłbym i 5.1 ale te nowe już chyba nie wychodzą właśnie 5.1 i stąd moja sugestia.
Z tym czytaniem to trzeba mieć chyba tyle czasu co futrzaczek spędza przy kompie a jak się ma jeszcze rodzinkę na głowie to łatwiej posta wystukaćpolecam to sony oraz czytanie forum