Pozdr.
P.S.
Przysłać ma Poczta Polska w ciągu siedmiu dni - roboczych? Najpóźniej w takim razie powinno być w czwartek w przyszłym tygodnu? Długo troszkę...
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
J201 to BF245Gdzie należy podłączyć źródło, a gdzie dren tranzystora (nie jest zaznaczone na schemacie) ?Własnie zaczynam składac przedwzmacniaczyk do gitary na jednym tranzystorku, bo przetwornik z gitary daje zbyt słaby sygnał i bardzo cicho i gra z wej. liniowego. a znów z mikrofonowego wnosi zbyt duże szumy i inne "smieci".
Wygotowałem nawet struny by choć na chwilę odświeżyć ich brzmienie
[ Dodano: 22-12-2005, 14:23 ]
Jest może jakiś łatwo dostępny zamiennik J201 ?
[ Dodano: 23-12-2005, 22:02 ]
Czy może jest to obojętne, jak podłączę ?
To nie jest przedwzmacniacz a raczej buforekThe End, złożyłeś ten przedwzmacniacz ?
Może się to wydawać śmieszne...taki prosty układ, a nie chce mi działać
Nierozumiem, o co chodzi ? O to zdanie ?no superNa razie nie mam net-u i bardzo rzadko bywam na necie
Pozdr.- wpisujesz sie koncertowo jako moderator w bieżącą sytację
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości