Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPłytki stykowe Prodin?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam.
Miał ktoś w rękach płytkę stykową z firmy Prodin?
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75738456
Są dużo tańsze niż płytki z AVT, ale też gorzej wyglądają na zdjęciach. Pytanie brzmi, czy gorszy wygląd przekłada się na jakość?
P.S. Na pewno w tym temacie wypowie się Tasza . Nie ma chyba tematu na polskich stronach, dotyczącego solderless breadboard, w którym by się nie wypowiedziała.
Miał ktoś w rękach płytkę stykową z firmy Prodin?
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75738456
Są dużo tańsze niż płytki z AVT, ale też gorzej wyglądają na zdjęciach. Pytanie brzmi, czy gorszy wygląd przekłada się na jakość?
P.S. Na pewno w tym temacie wypowie się Tasza . Nie ma chyba tematu na polskich stronach, dotyczącego solderless breadboard, w którym by się nie wypowiedziała.
To jest dobre Faktycznie Tasza może coś dodać od siebie Ja ze swojej strony zapraszam na stronę EdWP.S. Na pewno w tym temacie wypowie się Tasza . Nie ma chyba tematu na polskich stronach, dotyczącego solderless breadboard, w którym by się nie wypowiedziała.
Pozdrawiam
Polecam obejrzeć zdjęcia Taszy szczególnie to ostatnie Wojtka też jest super
-
- -
Mam największą http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75738597 i jest super. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Kupiłem jakieś 2 miesiące temu, była jeszcze za 69zł (teraz 75zł) i jest o 1/3 większa od tej z AVT (120zł).
Pozdrawiam, Konrad.
Kupiłem jakieś 2 miesiące temu, była jeszcze za 69zł (teraz 75zł) i jest o 1/3 większa od tej z AVT (120zł).
Pozdrawiam, Konrad.
Witam.
Mam juz parę dni tą płytkę. Przetestowałem ją, i muszę powiedzieć, że jest całkiem niezła. Solidne wykonanie, styki dobrze trzymają, scalaczki wchodzą ciasno i przyjemnie Jedyna wada, jaką znalazłem, to nóżki. Są oddzielnie, trzeba je samemu przykleić. Klej jednak słabo trzyma, nóżki odpadają przy przesuwaniu płytek. Dałem kropelkę "Kropelki", i jest w porządku.
Nie wiadomo też, ile czasu wytrzymają styki. Ale tego nie wiadomo też w droższych płytkach. Jeżeli popsuje się coś szybko, to napiszę.
Reasumując, jestem zadowolony i dołączam do klubu miłośników procesorów AVR i innych. Super zabawa!!!
Mam juz parę dni tą płytkę. Przetestowałem ją, i muszę powiedzieć, że jest całkiem niezła. Solidne wykonanie, styki dobrze trzymają, scalaczki wchodzą ciasno i przyjemnie Jedyna wada, jaką znalazłem, to nóżki. Są oddzielnie, trzeba je samemu przykleić. Klej jednak słabo trzyma, nóżki odpadają przy przesuwaniu płytek. Dałem kropelkę "Kropelki", i jest w porządku.
Nie wiadomo też, ile czasu wytrzymają styki. Ale tego nie wiadomo też w droższych płytkach. Jeżeli popsuje się coś szybko, to napiszę.
Reasumując, jestem zadowolony i dołączam do klubu miłośników procesorów AVR i innych. Super zabawa!!!
Witam,
Ponieważ nie działają już URL-e do aukcji internetowych zamieszczonych w tym poście, proszę o potwierdzenie, że mowa o tych płytkach:
uniwersalna płytka testowa 1
uniwersalna płytka testowa 2
uniwersalna płytka testowa 3
Firma się zgadza (sklep.prodin.pl, ale nie wiem czy to jeszcze takie same płytki jak te opisywane przez Was tutaj.
W miarę możliwości proszę powiedzieć, który rozmiar najbardziej się opłaca, 1, 2, czy 3?
Z góry dziękuję za informacje.
Ponieważ nie działają już URL-e do aukcji internetowych zamieszczonych w tym poście, proszę o potwierdzenie, że mowa o tych płytkach:
Firma się zgadza (sklep.prodin.pl, ale nie wiem czy to jeszcze takie same płytki jak te opisywane przez Was tutaj.
W miarę możliwości proszę powiedzieć, który rozmiar najbardziej się opłaca, 1, 2, czy 3?
-
- -
Witam,
Witam
Zastanawiam się na zakupieniem jednej z wyżej przedstawionych płytek stykowych, mam tyko jedno pytanie do osób które kupiły je w wyżej przedstawionym sklepie, czy do tych płytek jest dołączony zestaw kabli połączeniowych czy też trzeba je zamawiać oddzielnie ???
pozdrawiam
kristof43
-
- -