Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKarolina - gorąca dziewczyna
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam...
Zauważyłem że od kilku dni szlaja się po gg fajna panienka Karolinka ma 20 lat i jest tak gorąca że rozpali wam komputer do czerwoności...
A jak cholernie jest zainfekowana?
Jak ktoś się nie boi niech sprawdzi sam.... przyjemnej jazdy...
ps. bez dobrej anty...(koncepcji) nie podchodźcie !!!
Zauważyłem że od kilku dni szlaja się po gg fajna panienka Karolinka ma 20 lat i jest tak gorąca że rozpali wam komputer do czerwoności...
A jak cholernie jest zainfekowana?
Jak ktoś się nie boi niech sprawdzi sam.... przyjemnej jazdy...
ps. bez dobrej anty...(koncepcji) nie podchodźcie !!!
- Załączniki
-
- karla.JPG (30.14KiB)Przejrzano 8531 razy
Ostatnio zmieniony 13 gru 2005, o 12:08 przez marecki, łącznie zmieniany 1 raz.
.....DOPIS DO TEGO CZEGOS........
:569: ,..........WITAM!!!! CO JEST Z TA CALA KAROLINA? ................
.......................////////////// ptasia grypa opanowana ........!!!!! KONIEC STRACHU!!! :570:
POZDRO;;;;;;; !!!!! DJ NITRO !!!!
djnitro1@wp.pl >>>>piszcie maile!!!
.......................////////////// ptasia grypa opanowana ........!!!!! KONIEC STRACHU!!! :570:
POZDRO;;;;;;; !!!!! DJ NITRO !!!!
djnitro1@wp.pl >>>>piszcie maile!!!
-
- -
- Kontaktowanie:
Też miałem tam wejść ale jednak nie próbowałem.napisz dokładniej co się stało po kliknięciu na linkNo niestety, ale po spotkaniu z Karolinką musiałem postawić .... (myślicie o tym samym co ja? ) ............................... system od nowa.
[ Dodano: 13-12-2005, 00:37 ]
ps... a ja myślałem że ona pisze poważnie i kliknąłem...
Ale chyba spróbuję...
Nic szczególnego poza tym, że otworzyło się puste okno przeglądarki i małe okno jakiegoś monitu o uruchomionej usłudze jakiejś subskrypcji czy coś takiego ??? (nie widziałem takiego monitu nigdy) a po kliknięciu na Anuluj zaczęły drzwiami i oknami wchodzić do kompa trojany, robaki, spysheriff'y i inne badziewia...
napisz dokładniej co się stało po kliknięciu na link
-
- -
- Kontaktowanie:
No i wszedłem tam...
Najpierw:
Zmula przeglądarkę (ja używam Mozilla Firefox więc nie wiem jak z IE) użycie procka prawie 100% otwierają się takie okna jak na screenie...
Komp muli, ale za jakieś 2-3 min wraca do normy i przeglądarkę można zamknąć normalnie, wczesniej trochę się zryłem i zakończyłem proces.
W czasie trwania tego czegoś antywir nic nie wykrył, antispyware też nic a pracuje w trybie rzeczywistym.
Odpaliłem Ad-Aware (Lavasoft) przeskanowałem i nic.
Odpaliłem CA EZ Antywirus eTrust przeskonowałem i też nic.
Używam firewalla Zone Alarm 6 Pro i z tego co widzę jest najlepszy jakiego miałem dotychczas.
Łatwy w konfiguracji i naprawdę dobra "ściana ognia".
Najpierw:
Zmula przeglądarkę (ja używam Mozilla Firefox więc nie wiem jak z IE) użycie procka prawie 100% otwierają się takie okna jak na screenie...
Komp muli, ale za jakieś 2-3 min wraca do normy i przeglądarkę można zamknąć normalnie, wczesniej trochę się zryłem i zakończyłem proces.
W czasie trwania tego czegoś antywir nic nie wykrył, antispyware też nic a pracuje w trybie rzeczywistym.
Odpaliłem Ad-Aware (Lavasoft) przeskanowałem i nic.
Odpaliłem CA EZ Antywirus eTrust przeskonowałem i też nic.
Używam firewalla Zone Alarm 6 Pro i z tego co widzę jest najlepszy jakiego miałem dotychczas.
Łatwy w konfiguracji i naprawdę dobra "ściana ognia".
- Załączniki
-
- etrust.JPG (23.25KiB)Przejrzano 8535 razy
-
- AD-AWARE.JPG (51.67KiB)Przejrzano 8535 razy
No ja wszedłem też sobie jeszcze raz na tę stronkę i faktycznie nic szczególnego się nie wydarzyło w moim życiu...
Ale jak się okazało to "lekka" stronka i takich śmieci z takimj robactwem można było się spodziewać...
Mając Ghosta systemu na płytce DVD przywrócenie do życia kompa trwa około 8 min także nawet skuteczne i nieodparte ataki nie są jakimś dramatem w życiu związanym z ponownym instalowaniem systemu, programów itp...
Ale jak się okazało to "lekka" stronka i takich śmieci z takimj robactwem można było się spodziewać...
Mając Ghosta systemu na płytce DVD przywrócenie do życia kompa trwa około 8 min także nawet skuteczne i nieodparte ataki nie są jakimś dramatem w życiu związanym z ponownym instalowaniem systemu, programów itp...
-
- -
- Kontaktowanie:
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Bardzo wam dziekuje za ten temat, bo ona się dzisiaj rano do mnie przyplątała
Br... texty takie same puszcza jak tutaj marecki napisał
Też mi oferowała ten link, ale że ja się takimi rzeczami nie interesuję, to jej napisałem co o niej myślę (poza tym nieletni jestem)
I sobie poszła
Uważajcie, bo nie wiadomo co ona może zrobić
A wypisuje wieksze bzdety niż futrzaczek2 - chyba go znacie
Br... texty takie same puszcza jak tutaj marecki napisał
Też mi oferowała ten link, ale że ja się takimi rzeczami nie interesuję, to jej napisałem co o niej myślę (poza tym nieletni jestem)
I sobie poszła
Uważajcie, bo nie wiadomo co ona może zrobić
A wypisuje wieksze bzdety niż futrzaczek2 - chyba go znacie