Czy możecie mi podesłać wszystkie potrzebne schematy i powiedzieć na co mam zwracać uwagę robiąc płytki i konstuując sam piec?
P.S.
Nie mam prawie żadnego doświadczenie elektronicznego (umiem lutować

Pozdro!
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
WtF? BOSS to jedna z najlepszych firm produkujących efekty gitarowe! Chyba ci się coś pomyliło z jakąś inną firmą...Co do Twojego pomusłu z "własnym" przesterem, to słyszałem, że kostki BOSS'a nie są jakieś rewelacyjne - dużo ludzi tak twierdzi, sam niestety nie mogę powiedzieć.
Właśnie o to miałem na myśli mówiąc o tych przeróbkach. A co do wzorów na wielkość obudowy, to gdzie one były? Przeczytałem tylko pierwszą stronę tego topicuWitam! Ten piecyk, o którym mowa, do 60W pójdzie bez problemu, tylko trzeba mu podnieś napięcie do 2x30V, masz tam inne wzory obudowy na różne moce, jak chcesz mieć 100W to musisz taką końcówkę zrobić.
Pozdrawiam
Co do próbek przesteru, to były, ale moderator usuną, sam nie wiem, dla czego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości