Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięRada potrzebna
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam,
ostatnio pojawiają się na ryku (także na allegro) różne programatory ISP AVR, jeden ze względu na dużą popularność i niską cenę "wpadł mi w oko", ale czy ktoś już kupił coś takiego i jak naprawdę działa ? Firma zazywa się xxxxx.
pzdr
koni
ostatnio pojawiają się na ryku (także na allegro) różne programatory ISP AVR, jeden ze względu na dużą popularność i niską cenę "wpadł mi w oko", ale czy ktoś już kupił coś takiego i jak naprawdę działa ? Firma zazywa się xxxxx.
pzdr
koni
Widze ze nie dajesz za wygrana i probujesz dalej tyle ze chyba nas bierzesz za idiotow to ze dzis Ci skasowali posty i dostales ostrzezenie niczego Cie nie nauczylo teraz zarejestrowales sie na nowy ale dalej wciskasz ten sam kit wystarczy porownac link z ostatniego Twojego posta sebamik albo przeczytac Twojego pierwszego by wiedziec jak naiwnie probujesz sie reklamowac przyznaje ze to juz nie jest zabawne tylko zalosne
Re: Rada potrzebna
oj nieładnie....ech..........Witam,
pzdr
koni
te
takie tematy ebz zbednych dyskusji powinny być natychmiast wyrzucane do kosza...takie moje zdanie..
Nieprawda, tylko niektore uslugi ADSL maja dynamiczne IP. Np Neo (z ktorego sie wlasnie przesiadlem) ma dynamic, zas juz InternetDSL (na ktore to sie przesiadlem) ma juz statyczne. Obie uslugi opieraja sie o ADSL. Co nie zmienia faktu, ze i w tym drugim mozna adres IP ukryc.Po adresie IP ciężko sprawdzić gdy ktoś ma łącze ADSL (nie ma stałego IP)