Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Cyfrowy Polsat 2xTV

marecki
-
-
Kontaktowanie:
Cyfrowy Polsat 2xTV

Postautor: marecki » 15 lis 2005, o 20:27

Nie wiecie może czy jest taka możliwość żeby z jednej anteny z pojedynczym konwerterem i z jednego tunera np. Polsat cyfrowy można było odbierać 2 różne kanały na 2 różnych TV? Czy jest to wogóle możliwe? W innej konfiguracji sprzętu (2xtuner, podwójny konwerter) wiem że to no problem...

[ Dodano: 15-11-2005, 19:49 ]
Znalazłem -> takie coś <- na allegro ale to jeszcze nie to...

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 16 lis 2005, o 12:59

No nie sadzilem ze Tobie trzeba bedzie 'search' wytykac. Jakos w ostatnim tygodniu byl gdzies tu podobny temat (edit: dokladnie to watek zaczal sie 11 dni temu).

Z jednej anteny: tak, przy jednym konwerterze: tak, z jendego tunera (jednoglowicowego): nie, z jednej karty abonamentowej: tak (np. przy wykozystaniu tego urzadzenia z podanego przez Ciebie linku).

marecki
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: marecki » 16 lis 2005, o 16:54

Pajączek ... kolega poprosił mnie na biegu o ten temat więc wybacz puściłem go na forum nie szukając. Zdarza się wiesz... :) Poprostu zapytałem !!!
Pozdrowienia...

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 17 lis 2005, o 01:02

Spoko spoko... nie jest to jakies przewinienie przeciez, i nie musze Ci niczego wybaczac... zdaza sie kazdemu pospieszyc z czyms, co po chwili mozna bylo zrobic inaczej.

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”