Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

połączenie dwóch zmiennych typy byte na jedną typu int w C

a_antoniak
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: a_antoniak » 27 paź 2005, o 12:32

Zresztą bardziej stosowne byłoby ornitologiczne porównanie. Na przykład dziobiecie sie jak......
... kaczory? :). Kaczor niebieki z żółtymi gwiazdkami (ciepłe kluchy bez jaj) oraz kaczor podwójny, biało-czerwony, z szabelką z plastiku, z jajami (ciekawe tylko czy twarde, np. czy myte pastą Ble***** - pamiętacie rekalmę?). Jaja oczywiście kurze mam na myśli ;).

PS0. Mój avatarek bardzo na czasie, hehe :D. Oby mi tylko nie zapadł na ptasią grypę :|

PS1. Jeśli uraziłem czyjeś uczucia drobiowo-polityczno-jakieśtam, to oczywiście przepraszam najuniżeniaj, zwracając uprzejmą uwagę, że - co oczywiste - żadnych uczuć obrazić nie mogłem, bo ja nie o uczuciach a o jajach traktowałem.

A za oknem kraj, kraj, kraj
kraj największych jaj, jaj, jaj

T.Drozda

Guru
-
-

Postautor: Guru » 27 paź 2005, o 12:51

Ja już nie wiem, czy lepiej jest "żreć się..." (o przepraszam! Dziobać się) czy może zgodnie kraść co jeszcze pozostało.
Chętnie dorzucił bym coś do tego tygielka z dwoma zmiennymi, ale nie wiem co?

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 27 paź 2005, o 13:07

:) jesli ktos pamieta czasy zx c64 czy 800xl to programowanie w asemblerze bylo normalnoscia teraz w dobie p4 nikt juz :no: programuje w asemblerze :idea: czyli podobna droga czeka mikrokontrolery :wink:
:D
... Oby mi tylko nie zapadł na ptasią [fade]grypę[/fade]
:wink: jak napisalem w innym poscie zagrozeniem dla Twojego avatarka (zoltka) moglby byc avatarek :arrow: marecki ale po blizszej wzrokowej inspekcji stwierdzam ze on jest zbyt zajety soba (prawa reka) :oops: i swiat do okola raczej go w tym momencie :no: interesuje :lol: :lol: :lol:

a_antoniak
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: a_antoniak » 27 paź 2005, o 15:13

...stwierdzam ze on jest zbyt zajety soba (prawa reka) :oops: i swiat do okola raczej go w tym momencie :no: interesuje :lol: :lol: :lol:
:). A może on też się boi grypy i żółtka-kurczaka omija z daleka? :D Słyszałem, że koty i psy mogą na nią zapadać....

Wróć do „PLD/FPGA i inne zagadnienia techniki cyfrowej”