Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonkurs na "Najlepszego avatara" !!! ZGŁOSZENIA TU
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Napisałem posta o "pechowej 13-stce" już wczesniej, jednak wykasowałem go, bo pomyślałem, że ktoś może nie wierzyć w ten przesąd i np. 13-stka to "szczęśliwa 13-stka".Cos stanela liczba zglaszanych avatarow do konkursu moze to dlatego ze nikt chce byc 13 dlatego moze wyeliminowac ten szczesliwy numer
BTW cos dlugie te 5 min czarutek a co z Toba licz na to ze sie wykrecisz
Tak więc, jeśli komuś nie odpowiada nr. 13 może dac zgloszenie 14
No powiedziałbym..... taki jakiś...... no może..... w sumie ???? Kto wie.... Ale Tasza startujesz z różyczką?
BTW tasza zrobila sobie chyba nowego avatarka
Jeśli kolega myleky nie zrobi swojego avatarka do końca zapisów konkursu, zostanie usunięty z listy, no przcież to chyba żart z tym zgłoszeniem13 heh moja ulubiona liczba nr w dzienniku moze przyniesie szczescie [glow=olive][/glow]
[ Dodano: 07-10-2005, 21:12 ]
No dla mnie ten nowy avatarek jest bardzo łądny....bardzo ładny...BTW tasza zrobila sobie chyba nowego avatarka
Z kolega Mulkeyem to coraz bardziej nabieram przekonania wogole sa zarty... Znacie wszyscy Jego sklonnosc do tematow z "trudnymi" pytaniami. Kiedy po ktoryms takim nie wytrzymalem i odpowiedzialem mocno sarkastycznie (co zreszta zaznaczylem), dziwnym trafem caly temat szybko zniknal. Moderatorzy nic o usowaniu nie wiedza...Jeśli kolega myleky nie zrobi swojego avatarka do końca zapisów konkursu, zostanie usunięty z listy, no przcież to chyba żart z tym zgłoszeniem
Ciekawe...
Zacytuję naszą [shadow=orange]królową[/shadow]......
"self-made avatar" jest metaforą (trudne słowo) i/lub alegorią (jeszcze trudniejsze słowo)Tasza powiesz mi co to?
avatara zrobionego własnymi ręcami przy pomocy ogólnie dostępnego oprogramowania
do obróbki grafiki - o, np. znany pakiet graficzny f-my Microsoft - MSPaint.exe ,
lub przy wykorzystaniu połączenia najnowszych technologii np. fotogfarii cyfrowej oraz hydrauliki...
o, właśnie - ACeK? czemu z kałuży?
Nie jako załącznik !ok tylko jak tam ten obrazek wstawic ?? bo ja tam dalem do zalacznika wyzej moze byc??
Wejdź w Profil i tam jest niżej "Panel kontrolny Avatarów" i tam własnie możesz sobie wstawić avatarka klikając "przeglądaj" (swój komputer) lub podać adres www. do obrazka.
- Załączniki
-
- profil.JPG (12.52KiB)Przejrzano 8828 razy
Re: skasowany post
Pytanie co sie moglo stac ze skasowanym postem moze znowu byl to post z "wygasnieciem" i sam uleg skasowaniu Czy to zbieg okolicznosci czy jednak 13 to jakis taki dziwny numer
Re: skasowany post
Ten post wygasł...Pytanie co sie moglo stac ze skasowanym postem moze znowu byl to post z "wygasnieciem" i sam uleg skasowaniu Czy to zbieg okolicznosci czy jednak 13 to jakis taki dziwny numer
moj avatarek
Jak odpisujesz komuś w temacie to nie ustawiaj ważności posta, bo później się zrobi syf gdy Twój post akurat straci ważnośc i zniknie.Rozumiesz to? The End
Jak odpisujesz komuś w temacie to nie ustawiaj ważności posta, bo później się zrobi syf gdy Twój post akurat straci ważnośc i zniknie.Rozumiesz to? The End
- Załączniki
-
- a.JPG (3.27KiB)Przejrzano 8193 razy
Ostatnio zmieniony 8 paź 2005, o 11:00 przez mulkey, łącznie zmieniany 1 raz.