Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięczy ktos napisze oprogramowanie do kitu ?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
Zakupilem w avt kit Sterownik napędu CD-ROM AVT 5078 uklad dziala ale ...procek sie wiesza ..albo blednie wyswietla albo cus ... tak czy siak uklad od poczatku odmawial wspolpracy ... no i pytanko ktos pokusil by sie o napisanie popawnie dzialajcego softu ? albo potrafil by mi wyluskac z kodu zrudlowego kawalki odpowiadajace za poczatek oddtwzania koniec itd http://www.ep.com.pl/pobierz.php?id=144
Pokazalem Ci ze to tylko Twoj problem (a skoro wiedziales to dlaczego kupiles taki 'kit') i ze rozwiazanie jest juz gotowe w postaci kitu (EdW) zrobionego przez mw. Przeanalizuj sobie jak tamten jest zrobiony lub po postu go zrob Po co odkrywac ameryke
BTW warto czytac forum bo mozna uniknac niespodzianek
BTW warto czytac forum bo mozna uniknac niespodzianek
bo po 1 nie wiedzilem ze jest cos takiego jak kit edw (ten sterownik)
2 bo myslalem ze to co sprzedaje edw jest w jakims stopniu sprawdzene i mozna na tym polegac (ze ep nie sprzedaje kitu w postaci kitu )
a czemu ja mam sie tlumaczyc z tego ze zakupilem kit ktory jak sie okazuje nie dziala ..mozna by go juz nie sprzedawac albo dac ostrzezenie ze to nie jest dopracowane urzadzenie ;/
2 bo myslalem ze to co sprzedaje edw jest w jakims stopniu sprawdzene i mozna na tym polegac (ze ep nie sprzedaje kitu w postaci kitu )
a czemu ja mam sie tlumaczyc z tego ze zakupilem kit ktory jak sie okazuje nie dziala ..mozna by go juz nie sprzedawac albo dac ostrzezenie ze to nie jest dopracowane urzadzenie ;/
... a czemu ja mam sie tlumaczyc z tego ze zakupilem kit ktory jak sie okazuje [fade]nie dziala[/fade]
Bo to Ty kupiles kit w kicie a na powaznie napisz do serwis moze oni juz to rozwiazali albo zachowaja sie jak firmy dbajace o swoje imie np PS2 i dostaniesz for free w formie przeprosin EdW kit bez kitu
BTW Wadliwy kit jest z Ep a nie z EdW