Witam,
Dziś z rana był u mnie mój dostawca internetu i zainstalował internet na drugim komputerze. Serwerem jest komp z którego teraz piszę. No i po restarcie internet zniknął. Zaglądam w ustawienia serwera i pusto. Wszystko poznikało . Widziałem że ten dostwca korzystał z jakiejś ściągi z internetu. Czy ktoś pomoże mi ją znaleźć?? Było to wyjaśnione dokładnie i były screenshoty. Nie chcę go wzywać bo znowu się będzie pluł
bardzo proszę o pomoc- jestem zdesperowany
pozdrawiam i dziękuję z góry
Dawid
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięUdostępnianie łącza internetowego w XP- pomocy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
1) odpalic halp do windy (np. majac aktywny pulpit macnac F1, albo dla pewnosci najpierw macnac mysza na pulpicie, a pozniej F1)
2) wpisac haslo "polaczenia mostkowe"
3) przeczytac z uwaga to co tam nabazgrali
4) end
Ps. Zabojczy ten Twoj provider, w necie szukal pomocy by odpalic udostepnianie ??
Pps. Jak bym zobaczyl ze ktos z moich sieci tak by sie zachowal (tzn. udostepnial internet) to bym nalozyl takie restrykcje ze by sie odechcialo
2) wpisac haslo "polaczenia mostkowe"
3) przeczytac z uwaga to co tam nabazgrali
4) end
Ps. Zabojczy ten Twoj provider, w necie szukal pomocy by odpalic udostepnianie ??
Pps. Jak bym zobaczyl ze ktos z moich sieci tak by sie zachowal (tzn. udostepnial internet) to bym nalozyl takie restrykcje ze by sie odechcialo
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie: