Aż taka masakra to nie jestGdzie kupisz takie przełączniki??
myślałem o przełączniku obrotowym bo dłubanie w plastiku dla przełączników jakie są w oryginale to masakra.
 (ja dłubałem kiedyś otwory na 8 pot. suwakowych i jakoś poszło).
 (ja dłubałem kiedyś otwory na 8 pot. suwakowych i jakoś poszło).Mam taki przełącznik jak na zdjęciu, ale też myślałem o obrotowych - łatwiej je montować
 Tylko muszę się zorientować w cenach, co się bardziej opaci
 Tylko muszę się zorientować w cenach, co się bardziej opaci   A elementy kupuje na miejscu w sklepie.
 A elementy kupuje na miejscu w sklepie. 

- ale to by chyba rożej wyszło
 - ale to by chyba rożej wyszło 

zapraszam do Głogowa
 zapraszam do Głogowa  
 złożyłem ten efekt drugi raz i...NIC. Kiedy podgłośnię wzmacniacz słychać tylko buczenie (kręcenie potencjometrami prawie nic nie zmienia). Jak te przełączniki mają działac ? Bo już sam nie wiem ? I co z czym ma być łączone ? Gdzie może być błąd ?
 złożyłem ten efekt drugi raz i...NIC. Kiedy podgłośnię wzmacniacz słychać tylko buczenie (kręcenie potencjometrami prawie nic nie zmienia). Jak te przełączniki mają działac ? Bo już sam nie wiem ? I co z czym ma być łączone ? Gdzie może być błąd ? 
  Mam lutownicę oporową (grzeje jak szalona i luty przez to szybko matowieją). Spróbuję to naprawić
  Mam lutownicę oporową (grzeje jak szalona i luty przez to szybko matowieją). Spróbuję to naprawić  DZIAŁA
 DZIAŁA