Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPhilips ARM Design Contest 2005
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
Brał ktoś udział? Ciekawi mnie ilu rodaków pobawiło się w konkurs.
-
- -
- Kontaktowanie:
Trudno za tym wszystkim nadążyć
Mam do Ciebie małe pytanko : jaki zestawik eval polecasz na początek? Coś z BTC (troche drogo) czy może z Propoxu : http://www.propox.com/products/t_133.html
Nie ukrywam, że zależałoby mi na pełnej swobodzie w konfiguracji połączeń co zapewnia Propox. Natomiast BTC ma szerszą ofertę zestawów. I od jakiego procka najlepiej zacząć?
Mam do Ciebie małe pytanko : jaki zestawik eval polecasz na początek? Coś z BTC (troche drogo) czy może z Propoxu : http://www.propox.com/products/t_133.html
Nie ukrywam, że zależałoby mi na pełnej swobodzie w konfiguracji połączeń co zapewnia Propox. Natomiast BTC ma szerszą ofertę zestawów. I od jakiego procka najlepiej zacząć?
-
- -
- Kontaktowanie:
Najsensowniejszym jesli potrzebujesz "mikrokontroler", jesli chcesz zbudowac system uP pod prawdziwy system operacyjny nie obedzie sie bez LPC2294 lub czegos podobnego. Ponadto sa juz dostepne LPC214x, ktore nie maja wad LPC213x (jak zreszta pisales w artykule), a maja pare nowych, interesujacych rozwiazan.Natomiast jesli chodzi o uP Philipsa to w chwili obecnej zdecydowanie najsensowniejszym wyborem jest LPC213x.
Z tego co wiem, z Polski na konkurs zglosilo sie ok. 380 osob.
Pzdr
PZb
-
- -
- Kontaktowanie: