Może byśmy się spotkali tam

Dla zainteresowanych więcej info pod adresem:
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2005/
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Nie będe się wypowiadał na ten temat, ludzie myślący logicznie wiedzą o co mi chodzi...Pani Malgosia plakala i blagala o przebaczenie jak
proboszcz nie chcial wogole z nia rozmawiac bo na tace
nie miala co dac.
Oczywiście to świadczy o wnuczce Pani Leokadii a nie o Przystanku Woodstock a z tego to wzgledu, że sama to zrobiła...nikt na siłę tam nic nie robi...Pani Leokadia ogldala film o wodstaku to zobaczyla
i rozpoznala swoja wnuczke ktora tarzala sie nago w blocie
Ja nie jestem satanistą i nie widziałem tam satanistów, jeśli Pani pisze coś o satanistach to proszę prędziej dowiedzieć się kim oni są a nie pisać, że ja (bo też dotyczy mnie) jestem satanistą..Tylko tam pokarza wam prawde najprawdziwsza o tym zjezdzie satatnistow
A kto likwiduje o elce? że tak spytam na marginesie...[/quote]Btw mam nadzieje ze moderatorzy zlikwiduja ten post tak jak likwiduja o elce
Z tego co wyczytałem w gazetce Woodstockowej, to nagłośnienie jest 100.000W na stronę.wowno to mi sie podoba - wreszcze jakis ruch na tym forum
The End radze Ci nie zadzierać z rzeczona telewizją bo tak cię urzadza że popamiętasz domniemany satanisto jeden. Nawiązując do charakteru forum moze by ktoś powiedział jakiej mocy jest tam nagłośnienie, jakie mikrofony czy coś
Bardzo słusznie myślisz Aleksandrze, jednak nie będe usuwał tego postu.Gdybym był moderatorem tego działu usunąłbym tego prowokatora/prowokatorkę. Widziałem ją już nieraz wśrd komentarzy na onecie. Tam niech sobie pisze, tu jest szanujace się forum elektroniczne.
Lamborgini? To maybach już sie znudził? I nie "prezesa" tylko "Ojca Dyrektora"Muszą przecież czymś się poruszać i dlatego zbierają pieniądze na Lamborgini dla prezesa.
A niewiedziałem...To "onetowy" slang. Trollem jest osoba pisząca takie prowokacje. A karmienie trolla to odpisywanie i podejmowanie dyskusji z prowokatoramiWięc uprasza sie o niekarmnienie trolla
No ja potraktowałem, bo w sumie jak widzę takie bzdury, to aż po prostu źle mi się robi...Kurcze przecież takiego teksu jak napisała Siostra Bożena nikt chyba nie traktuje poważnie bo i autorka tekstu też to napisała chyba raczej .... (a może się mylę?)
albo...Zamiast
Przystanku jezus jakimis wodstakami mlodzi sie epatuja...
.... nie zapomnijcie przyniesc slomek,lyzeczek i cerat by bronic niepoczetych na wodstaku
oj Wojtek, tu się mylisz, wystarczy że takie 'coś' napotka osoba jakoś zaangażowana w temat (np. Endzik w Woodstock) a jednocześnie pierwszy raz widząca zjawisko przyrodnicze pt. 'S.B'...i efekt zgodny z oczekiwaniem - reakcja - czyli jak Radek nazwał - karmienie trolla...Kurcze przecież takiego teksu jak napisała Siostra Bożena nikt chyba nie traktuje poważnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 35 gości