Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Szukam jakiegos soft do obslugi ftp

Awatar użytkownika
ACeK
-
-
Szukam jakiegos soft do obslugi ftp

Postautor: ACeK » 21 lip 2005, o 09:24

:) Wlasnie mi sie skonczyl trial na uzywanie cuteftp. Czy znacie jakies darmowe versje za pomoca ktorych mogbym cos wrzucic lub zdjac z www? Dzieki za info :wink:
:D

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 21 lip 2005, o 09:35

Ja używam AceFTPFree (bez ograniczenn czasowych - wymaga bezpłątnej rejestracji), tylko już go chyba nie da się sciągnąć. Jakby coś to moge posłać na maila.

Awatar użytkownika
tasza
-
-

Postautor: tasza » 21 lip 2005, o 10:14

w Total Commander (aka Windows Commander) jest wbudowany klient ftp, całkiem fajny...
wersja shareware wystawia okienko z "grą w trzy guziki"...

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 21 lip 2005, o 10:21

Hmm klient ftp w totalcmd działa troche kulawo, a raczej często nie działa... to taki bardziej dodatek do listy funkcji totalcmd a żeby coś konkretnego zrobić to raczej specjalizowane programy.

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 21 lip 2005, o 10:51

:) Thx tasza i radzio za odzew odpalilem wersje aceftp (ta co dostalem od radzia) jesli ktos by potrzebowal to znajdzie ja tu :arrow: aceFTP wizualnie podobna do cuteftp :wink:
:D

BTW w windows xp (Web Publishing Wizard) jest mozliwosc wysylania na serwer ale nie wiem czy mozna kasowac?

Awatar użytkownika
gawel
-
-

Postautor: gawel » 24 lip 2005, o 23:32

Hmm klient ftp w totalcmd działa troche kulawo, a raczej często nie działa... to taki bardziej dodatek do listy funkcji totalcmd a żeby coś konkretnego zrobić to raczej specjalizowane programy.
Jakoś nie zauważyłem, by klient ftp w Windows Comanderze kiedykolwiek poszedł się czesać.

awatar100
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: awatar100 » 25 lip 2005, o 06:14

kazdy windows powyzej windowsa 98 ma wlasnego klijenta ftp ..ba nawet 2 jeden z pod lini komend bardzo wygondy a drogi z ie :)

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 25 lip 2005, o 08:23

Jakoś nie zauważyłem, by klient ftp w Windows Comanderze kiedykolwiek poszedł się czesać.
No to ja zaś bardzo często miałem sytuację że plik po wysłaniu na serwer miał rozmiar 0 bajtów. To było dosyć dawno, więc może już to poprawiono, ale jakoś się do tego programu zraziłem (ftp, sam TCMD jest bardzo dobry).

Awatar użytkownika
Elektrooonik
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Elektrooonik » 25 lip 2005, o 14:25

Ja od roku używam Total Comandera jako klienta FTP i nie mialem z nim nigdy zadnych problemow a pozatym jest bardzo wygodny w uzyciu :)

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”