Witam serdecznie!
Potrzebuję transformatora sieciowego (serii TS) o napięciu wtórnym 12V i około 1A (minimum 1A).
W sklepach internetowych są tylko podstawowe dane. Co mi po tym...? Czasami zamieszczane są fotki, ale są one raczej żałosne... Jest taki programik na elektrodzie, ale nim się nie da niczego zrobić innego, jak tylko zidentyfikować podstawowe dane podając typ transformatora... Ja wolałbym... w drugą stronę.
Czy istnieje na sieci jakiś normalny katalog, lub ktoś mógłby się takowym podzielić?
Byłbym bardzo wdzięczny.
PS. A może ktoś zrobił biblioteki elementów - transformatorów serii TS do Protela (99SE) i zechciałby się nimi podzielić?
Z góry serdeczne dzięki
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKatalog transformatorów
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Wejdź na www.indel.pl tam masz karty katalogowe pokazujące konstrukcję mechaniczną każdego transformatora (zakładka KATALOG). W zakładce "Produkty" wybierasz interesujący Cię typ transformatora i zakres mocy i otwiera ci się tabela z parametrami elektrycznymi, w kolumnie "Karta katalogowa K K" znajdziesz z kolei numer karty katalogowej wybranego trafa i z tą informacją wrócisz do zakładki "Katalog" i wyszukasz sobie co potrzebujesz Ja myślę że te karty katalogowe są wystarczające. Dla twoich potrzeb znajdzisz tam TS 18/004 który ma 12,2V i 1,5A karta katalogow to KK66/EI 03-0.