Witam.
Zrozumiałe kiedys wydawało mi się to że transfer pdf-ów archiwalnych numerów jest ograniczony ale tego że został on zablokowany dla ludzi nie mających prenumeraty EP uważam już za karygodne nadużycie.
Pozdrawiam ludzi kierujących się taką logiką.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNur Fur prenumeratorzy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
A ja sie nie dziwie bo czlowiek to takie dziwne ustrojstwo jesli poda mu sie cos na tacy chocby AVT to tego nie docenia ale jak sie narobi na kombinuje (kombinowanie to juz my polacy mamy we krwi) wtedy jest zadowolony mimo ze w tym samym czasie mogby zrobic wiele innych rzeczySzczerze podziwiam wszystkich, którzy ściągną 20 plików z materiałami o tematyce elektronicznej i na drugi dzień [fade]jest im już mało [/fade]
Wojtku: Jesli mialbym przeczytac 20 artykulowm od naglowka do podpisu (desek brak), to i owszem, moze byc to pewnien przesyt.
Jesli jednak szukasz czegos specjalizowanego, i na dodatek nie do konca wiesz czego to... zupelnie inna rozmowa. Przy czym wcale nie musi to byc wchlanianie nowej wiedzy, a np. jej odswiezanie
Ps. Ostatnio zbraklo mi, jak szukalem info o silnikach i sterownikach do nich. To co sciagnalem wystarczylo mi na 2-3 h
Jesli jednak szukasz czegos specjalizowanego, i na dodatek nie do konca wiesz czego to... zupelnie inna rozmowa. Przy czym wcale nie musi to byc wchlanianie nowej wiedzy, a np. jej odswiezanie
Ps. Ostatnio zbraklo mi, jak szukalem info o silnikach i sterownikach do nich. To co sciagnalem wystarczylo mi na 2-3 h