Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMIKROFALA PANASONIC
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam.Dostalem ostatnio mikrofalowke firmy PANASONIC na miekkich przyciskach brak pokrentel.Mikrofala po podlaczeniu do pradu zaczyna dzialac czyli:swieci się lampka ,na wyswietlaczu pojawiaja się napisy niestety po niemiecku ustawiam np: grzanie na 5minut lampka zaswieca się wentylator zaczyna prace talerz się obraca jednak kuchenka niegrzeje czemu?? Ma ktos jakis pomysl?? prosze o pomoc.
WITAM
Dokładnie tak zrobiłem na różnych opcjach i na różnym czasie pracy mikrofalówki i nietylko z wodą.
Sprawdź cuś takiego.
Jak ja kupowałem mikrofalówkę, była ona zabezpieczona (nie wiem po co) w taki sposób, że wewnątrz po prawej stronie (z prawej mam elektronike) była zamocowana metalowa blaszka blokująca wyjście mikrofal. Po jej ściągnięciu pozostała osłonka jakby z tektórki, ale jakieś tworzywo sztyczne. Przez to przenikają fale do komory i wszystko działa. Może też masz takie zabezpieczenie?
Jak ja kupowałem mikrofalówkę, była ona zabezpieczona (nie wiem po co) w taki sposób, że wewnątrz po prawej stronie (z prawej mam elektronike) była zamocowana metalowa blaszka blokująca wyjście mikrofal. Po jej ściągnięciu pozostała osłonka jakby z tektórki, ale jakieś tworzywo sztyczne. Przez to przenikają fale do komory i wszystko działa. Może też masz takie zabezpieczenie?
NIESTETY
Niestety ale niemam takiego zabezpieczenia na moje oko wszystko jest tak jak powinno być pozatym dostałem ją z Niemiec i u niemca działała i nagle sie zepsóła ktoś jeszcze ma jakieś pomysły??
http://www.panasonic.pl/obsluga_klienta ... 320&cat=18
pod tym adresem możesz wybrać model kuchenki i ściągnąć do niej instrukcję obsługi
w języku polskim
pod tym adresem możesz wybrać model kuchenki i ściągnąć do niej instrukcję obsługi
w języku polskim
Lipa
Po 1.Niema instrukcji obslugi do mojego modelu
Po 2.Po co mi instrukcja obslugi umiem ja uruchomic itd a w instrukcji niebedzie pewnie nic pisac o naprawie.
Po 2.Po co mi instrukcja obslugi umiem ja uruchomic itd a w instrukcji niebedzie pewnie nic pisac o naprawie.
Re: Lipa
Padla po transporcie... otworz i zobacz czy cos sie nie rozpielo, kabel nie przerwal czy cokolwiek takiego. Moze bezpiecznik jakis...Po 1.Niema instrukcji obslugi do mojego modelu