Witam, ostatnio miewam taki problem z komputerem, że jak zawiesi mi się HDD i wyłącze kompa przytrzymując POWER to za jakieś kilka min. komputer sam mi się włącza...
Albo, np. idę spać i rano budze się a tu komputer normalnie właczony.
Miał ktoś podobny problem?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKomp sam się włącza...???
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: Komp sam się włącza...???
nie masz czasem wlacznej opcji wol ? .,. komputer budzi sie do zycia jak ktos z lanu go oto poprosi poszukaj opcji w biosieWitam, ostatnio miewam taki problem z komputerem, że jak zawiesi mi się HDD i wyłącze kompa przytrzymując POWER to za jakieś kilka min. komputer sam mi się włącza...
Albo, np. idę spać i rano budze się a tu komputer normalnie właczony.
Miał ktoś podobny problem?
Cze, powiem tak.
Normalnie jak zamknę system to komp nie "budzi się" sam.
Ale mam problem z wieszaniem się dysku (talerze już padają) i jak HDD się zawiesi to nie pomaga reset...dysk musi się zatrzymać na chwile.
Trzeba go wyłączyć POWER-em przytrzymując i własnie wtedy komp sam się włącza po jakimś czasie.
Dziwne nie?
Normalnie jak zamknę system to komp nie "budzi się" sam.
Ale mam problem z wieszaniem się dysku (talerze już padają) i jak HDD się zawiesi to nie pomaga reset...dysk musi się zatrzymać na chwile.
Trzeba go wyłączyć POWER-em przytrzymując i własnie wtedy komp sam się włącza po jakimś czasie.
Dziwne nie?