Potrzebuję ogólnych informacji na temat Filtrów LC. Przeszukałem chyba już całe gogle.. i praktycznie nic nie znalazłem:( Jeżeli znacie jakieś stronki z info na temat filtrów reaktancyjnych please o wklejenie linka... bądż przesłanie informacji na adres e-mail dark_jedi@o2.pl .. bedę bardzo wdzięczny
pozdrawiam..
P.S. przepraszam że napisałem posta w tym dziale , ale nie znalazłem innego odpowiedniejszego!!
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPOMOCY!!! FILTRY LC
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Wydaje mi sie ze z tego forum robi sie poradnia jak korzystać z Google.
Jak nie umiesz samodzielnie w internecie znaleźć tak podstawowych informacji, to kup w księgarni jakiś elementarz z elektroniki. Polecam to wszystkim którzy mają problemy z Googlami, mamy tyle ciekawych wydawnictw, że warto do nich zaglądać.
Jak nie umiesz samodzielnie w internecie znaleźć tak podstawowych informacji, to kup w księgarni jakiś elementarz z elektroniki. Polecam to wszystkim którzy mają problemy z Googlami, mamy tyle ciekawych wydawnictw, że warto do nich zaglądać.