Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSklep internetowy! Pomocy!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Wpadła mi ostatnio w ręce oferta Poltronica i okazuje się, że mają wszystko tańsze od AVT, np. diody LED:
POLTRONIC - 0,20 zł
AVT - 0,50 zł.
Pragnę zapytać się Was co sądzicie o Poltronicu. Czy to nie jakaś podpucha. Boję się wydać pieniądze na marne.
Temat przeniosłem The End
POLTRONIC - 0,20 zł
AVT - 0,50 zł.
Pragnę zapytać się Was co sądzicie o Poltronicu. Czy to nie jakaś podpucha. Boję się wydać pieniądze na marne.
Polecam www.cybor-tech.com.pl
O firmie Poltronic słyszałem różne opinie...
Za to o Cybor-tech jedną...DOBRA SOLIDNA FIRMA
Kupuje tam trafa WN itp. zawsze wszystko jest ok.
Polecam też www.huma.com.pl
O firmie Poltronic słyszałem różne opinie...
Za to o Cybor-tech jedną...DOBRA SOLIDNA FIRMA
Kupuje tam trafa WN itp. zawsze wszystko jest ok.
Polecam też www.huma.com.pl
- Elektrooonik
- -
- Kontaktowanie:
Re: Sklep internetowy! Pomocy!
Wow, odkrycie zrobiłeś, wiem że to najmniej odpowiednie forum na to co napisze (z uwagi na AVT) ale AVT to bardzo drogi sklep internetowy jesli chodzi o podzespoły elektroniczne, kiedys kupowałem w AVT a teraz znalazłem wiele ciekawszych i tanszych sklepów.Wpadła mi ostatnio w ręce oferta Poltronica i okazuje się, że mają wszystko tańsze od AVT, np. diody LED:
POLTRONIC - 0,20 zł
AVT - 0,50 zł.
A te 20gr to za jakie ledy?
Re: Sklep internetowy! Pomocy!
Najtansze ledy jakie widzialem w sklepie internetowym kosztowaly 5 gr/sztWow, odkrycie zrobiłeś, wiem że to najmniej odpowiednie forum na to co napisze (z uwagi na AVT) ale AVT to bardzo drogi sklep internetowy jesli chodzi o podzespoły elektroniczne, kiedys kupowałem w AVT a teraz znalazłem wiele ciekawszych i tanszych sklepów.Wpadła mi ostatnio w ręce oferta Poltronica i okazuje się, że mają wszystko tańsze od AVT, np. diody LED:
POLTRONIC - 0,20 zł
AVT - 0,50 zł.
A te 20gr to za jakie ledy?
A pytanie Elektrooonika jest bardzo na miejscu: Jakie to ledy dgaleza ?
Dodam jeszcze...
www.aprovi.com.pl
Nie ma tam wszystkiego ale wybór scalaków, tranzystorów i diod jest dość duży i przedewszystkim TANIO.
www.aprovi.com.pl
Nie ma tam wszystkiego ale wybór scalaków, tranzystorów i diod jest dość duży i przedewszystkim TANIO.
- Elektrooonik
- -
- Kontaktowanie:
no jak juz rzucamy linkami to i ja wrzuce linki do sklepów w których czesto kupuje
www.mselektronik.com.pl
www.lispol.com
www.prolech.com.pl
www.mselektronik.com.pl
www.lispol.com
www.prolech.com.pl
- Elektrooonik
- -
- Kontaktowanie:
Na allegro sprzedaje taniej niz na www.lispol.com, róznica niewielka ale warto sie nad tym zastanowicA z Lispolem to sie zawsze targuje ale inna sprawa ze Jego dorwalem przez allegro, i tamtez sprawdzam oferte