Nom ja sie oczywiście nie gniewam

, rozumiem, że jak sie pytam o coś na czym w ogóle sie nie znam, a to nie jest łatwe, to normalne, że powiecie zebym dał sobie spokój. Nom jednak zrezygnuję z samej matrycy, aczkolwiek nie z całego pomysłu
...chyba ze uda ci sie wymontowac z jakiegos laptopa calość- lcd z VGA ale pozostaje problem podłączenia tego do normalnego kompa i jeszcze nie sadze zeby VGA z PI 10MHz wyswietlila filmy.... wiec znowu pozostaje problem ceny za laptopa odpowiedniej klasy...
pozdrawiam...
Ja mogę tak zrobić, ale nie znam sie co jest co, tzn, nie wiem jak ta matryca jest podłączona do reszty w laptopach.... czyli poprostu nie wiem, czy taka matryca jest połączona do karty graficznej VGA(takiej laptopowej) - gdyby była to przecież moge wywalić grafikę i podpiąc do innej? Dla mnie, to nawet cały laptop moge urzyć, tylo chce wymontować i zrobić jak najmniej, zeby nie było zbędnych "bebechów" w moim urzadzeniu, ale jeśli nie ma innego wyjścia to nie ma problemu, bedzie cały w pudle
albo zwykly monitor <kupic peceta tanio ? > monitor juz od 140zl dostaniesz na allegro Pozadny of course
Tzn chodzi Ci, ze monitor z panelem LCD za te pieniądze??? Jeśli taki(za tą cenę) bym znalazł to nie bawił bym sie z laptopami

-odrazu mam połączenie VGA.
Tak na marginesie... bo wydaje mi sie, że troszeczkę niezrozumieliście celu mojego projektu. Komputer to ja mam.... i na nim tez moge oglądać filmy, chcę wyświetlać je na LCD, bo jeśli wyświetlę na LCD i podświetle go mocnym światłem od dołu(oczywiście dobre chłodząc), oraz puszcze obraz przez soczewkę, to co będe miał..... Projektor

. Ludzie takie rzeczy robią i super świeci!!!
[ Dodano: 14-04-2005, 22:23 ]
Czytam na forach, to to masakra zrobić to w domowych warunkach, a jeszcze 1024x768 24-bity...... oj, ale jak to jest wyświtlaniem na panelu LCD obrazu z DVD-playera, sygnału Video(RGB jeśli sie nie mylę) tu potrzeba tylko 640x480! - coś może wiecie na ten temat?